Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Téměř dvoutýdenní slevové šílenství s názvem Black Friday je na Alze téměř u konce. Tento velký jarní výprodej totiž skonči už zítra – tedy 17. 5. 2020 a to konkrétně půlnocí. Pokud jste tedy ještě slev nevyužili, je nejvyšší čas to napravit.

Do nynějšího Black Fridaye se toho dostalo opravdu mnoho. Ať už hledáte chytré telefony, smartawtch, televize, nebo třeba hry pro herní konzole či počítače, přijdete si bez problému na své. Velké slevy padly též na bílou elektroniku a samozřejmě i příslušenství. To nejzajímavější pro fanoušky chytrých vychytávek jsme vám minulý týden ostatně na našem magazínu v rámci jednoho z našich článků představili. Nabídka je však samozřejmě široká a zahrnuje daleko větší množství produktů, které si zaslouží vaši pozornost, jelikož vám dokáží ušetřit díky sníženým cenám nemalé peníze.

Jak už bylo zmíněno výše, Black Friday na Alze skončí úderem zítřejší půlnoci a těžko říci, kdy se bude v podobném rozsahu opakovat. Pokud jste tedy doposud váhali nad koupí nějakého produktu, hoďte navážky za hlavu. Čas na vyčkávání se vám totiž strmě krátí. Totéž navíc platí i o skladových zásobách, které u mnohých produktů mizí skoro až neuvěřitelnou rychlostí.

Dnes nejčtenější

.