Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Pokukujete po kvalitním fitness náramku či bezdrátových sluchátkách a to ideálně za nízkou cenu? Pak pro vás máme skvělý tip, který by vám ve výběru mohl pomoci. Díky Black Friday můžete totiž nyní na Alze získat se slevou 46 % parádní fitness náramek Niceboy X-fit GPS a se slevou 42 % pak bezdrátová sluchátka Niceboy HIVE XL

Techické specifikace fitness náramku jsou více než dobré. Jak již jeho název napovídá, chlubí se GPS modulem, který dokáže velmi dobře mapovat trasy, na které se vydáte. Co se týče jeho měřících schopností, kromě kroků vám dokáže změřit dalších 22 sportovních aktivit, u kterých vám měří konkrétně trasy, tempo, převýšení, srdeční tep, spálené kalorie a podobně. Náramek disponuje rovněž monitoringem spánku, díky kterému zjistíte, jak na tom se svým spánkem vlastně jste. Dále u něj potěší odolnost proti prachu a vodě podle IP67 či desetidenní výdrž. Třešničkou na dortu jsou pak notifikace, příchozí hovory a spousty dalších upozornění zobrazované na OLED displeji. Běžná cena náramku je 1489 korun, díky Black Friday jej však můžete nyní mít jen za 809 korun. 

Co se týče bezdrátových sluchátek, ani ty se rozhodně nemají za co stydět. Jedná se o klasická náhlavní sluchátka s velkými náušníky, které se s telefonem propojují přes Bluetooth. Jejich výdrž je úctyhodných 20 hodin, frekvenční rozsah 20 Hz až 20 kHz, citlivost 102 dB/mW a jejich měnič je velká 40 mm. Potěší u nich ale také technologie MaxxBass zkvalitňující zvuk, skvělé izolační vlastnosti či jednoduchá složitelnost, kterou oceníte zejména při jejich transportu. Běžná cena sluchátek je 1539 korun, díky Black Friday vás však nyní vyjdou jen na 888 korun. 

Dnes nejčtenější

.