Zavřít reklamu

Pravidelně vám přinášíme seznam několika zajímavých macOS aplikací a her z Mac App Storu a ze Steamu, které jsou v daný den zdarma či za zvýhodněnou cenu. Pro dnešní den si však uvedeme pouze aplikace, které v době psaní článku byly na Mac App Store ve slevě. Snažíme se vybírat jen ty nejzajímavější, které by vám mohly být k užitku. Bohužel, může se stát, že aplikace opět sklouzne k původní ceně, což však neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na její název.

Easy New File

Zakoupením aplikace Easy New File získáte perfektní nástroj, který vám do Finderu přidá řadu užitečných možností. Pokud jste na macOS přešli z operačního systému Windows, pravděpodobně vám může scházet možnost vytvoření nového souboru přes kliknutí na pravé tlačítko myši. Přesně tohle vám umožní tato aplikace, která podporuje například textové soubory a poradí si i s Wordem, Excelem, prezentací v Keynote a řadou dalších.

  • Původní cena: 49 Kč (25 Kč)

Batch TIFF & PDF Converter

Jak již samotný název napovídá, aplikace Batch TIFF & PDF Converter slouží pro převádění souborů napříč různými formáty. Tento nástroj vám značně usnadní přechod napříč těmito dvěma formáty a navíc vám umožní je různé rozdělovat, spojovat, přeorganizovat, provádět kompresi a řadu dalších.

  • Původní cena: 549 Kč (479 Kč)

DeskCover

Při práci na jablečném zařízení se na vaší pracovní ploše může nacházet hned několik rušivých elementů, které rozhodně neprospívají vašemu soustředění. Aplikace DeskCover dokáže zakrýt všechna ostatní okna a nechá vás tak v klidu pracovat v programu, který aktuálně potřebujete.

  • Původní cena: 299 Kč (Zdarma)

Course For PhotoShop CC Designing Album Covers

Photoshop je bezkonkurenčně nejpopulárnějším grafickým editorem, který svým uživatelům nabízí skutečně rozsáhlé možnosti. Aplikace Course For PhotoShop CC Designing Album Covers funguje jako digitální kurz, který vás kompletně provede tvorbou přebalů v tomto editoru.

  • Původní cena: 349 Kč (179 Kč)

Football Manager 2020

Máte v oblibě fotbal, rádi byste převzali kontrolu nad vaším oblíbeným klubem a dovedli ho k úspěchu? V takovém případě by ve vaší knihovně rozhodně neměla chybět hra Football Manager 2020. V této hře se pochopitelně postavíte do role manažera vybraného mužstva a budete muset přijít s perfektní taktikou, která vám zajistí zmiňovaný úspěch.

  • Původní cena: 54,99 € (36,84 €)

Dnes nejčtenější

.