Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

Skywall Pro – HD+ Wallpapers

Stažením aplikace Skywall Pro – HD+ Wallpapers získáte perfektní řešení pro případ, kdy si chcete nastavit zcela novou tapetu. Tato aplikace totiž nabízí širokou databází perfektní obrázků přímo od samotných uživatelů, které jsou navíc rozděleny do příslušných kategorií.

  • Původní cena: 49 Kč (Zdarma)

Magic Call Pro – Prank Call

Ocitli jste se již někdy v nepříjemné situaci, ze které jste se potřebovali co možná nejrychleji vykroutit? S tímto by vám mohla pomoci aplikace Magic Call Pro – Prank Call. V této aplikaci si totiž můžete nastavit falešný hovor a načasovat ho, čímž se následně můžete dostat ze zmiňované situace, nebo můžete kupříkladu napálit vaše kamarády.

  • Původní cena: 49 Kč (Zdarma)

1Contact Pro – Contact Manager

Jestliže hledáte nějaké komplexní řešení, které by vám pomohlo se správou vašich kontaktů, rozhodně byste neměli přehlédnout dnešní slevu na aplikaci 1Contact Pro – Contact Manager. Tento nástroj vám umožní hravě spravovat vaše kontakty, čistit je, vyhledávat, spojovat, zálohovat a sdílet.

  • Původní cena: 49 Kč (Zdarma)

Ray Watermark: Photo & Video

Jak již samotný název napovídá, aplikace Ray Watermark: Photo & Video slouží pro přidávání vodoznaku do vašich snímků a fotografií. Tato aplikace dokáže přidat buďto klasický vodoznak v podobě textu, nebo vám umožní přidat obrázkovou formu či rovnou QR kód.

  • Původní cena: 99 Kč (Zdarma)

PhotoX Pro Top Live Wallpapers

Živé tapety mají nepopiratelně něco do sebe a dokáží vás velice snadno uklidnit a ulevit vám od případného stresu. Aplikace PhotoX Pro Top Live Wallpapers vám nabídne více než půl milionu různých snímků., které si můžete nastavit na vaši tapetu. Tento nástroj také využívá databázi, kterou vytváří uživatelé, což vám umožňuje přidat například i váš výtvor.

  • Původní cena: 49 Kč (Zdarma)

Small Square

V minimalistické a velice jednoduché hře Small Square se ocitnete v roli maličkého čtverečku, který se pohybuje v jedné linii a musí se vyhnout všem blížícím se objektům. Vaším cílem tedy je, abyste dokázali přežít po co možná nejdelší čas a vytvořili si tak svůj osobní rekord.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

Crash the Comet

Hledáte nějakou jednoduchou hru, která vás dokáže zabavit na dlouhé hodiny a bude vás vybízet k tomu, abyste se neustále překonávali? Pokud jste si na tuto otázku odpověděli ano, pak byste měli rozhodně vyzkoušet Crash the Comet. V této hře totiž budete ovládat kometu, se kterou se budete muset udržet na dráze. Problém ale spočívá v tom, že kometa postupně zrychluje a může se vám tak hravě stát, že narazíte do překážky.

  • Původní cena: 79 Kč (Zdarma)

Dnes nejčtenější

.