Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

Tournament Soccer Pro

Není nic lepšího, než když si můžete s partou přátel zahrát společně fotbálek, nebo například turnaj v populární hře FIFA. Aplikace Tournament Soccer Pro se dokáže postarat o vygenerování skupin a pavouka, díky čemuž si můžete zahrát turnaj i ve vašem obýváku. Z důvodu současné pandemie se tak jedná o perfektní řešení, jak se například s rodinou zabavit.

  • Původní cena: 349 Kč (99 Kč)

Foldify – Create, Print, Fold!

Pokud hledáte nějaký způsob, kterým byste dokázali zabít čas, určitě byste neměli přehlédnout dnešní akci na aplikaci Foldify – Create, Print, Fold!. Jak můžete v níže přiložené galerii vidět, v rámci této aplikace můžete tvořit různé 3D vystřihovánky, které následně stačí již jen vytisknout a složit.

  • Původní cena: 99 Kč (49 Kč)

Simple WaterTracker

Jak již samotný název napovídá, aplikace Simple WaterTracker slouží pro monitorování vašeho pitného režimu. Pitný režim je totiž základním stavebním kamenem zdravého životního stylu a spousta lidí na něj stále zapomíná. S pomocí této aplikace tak získáte perfektní přehled nad vaším osobním režimem a můžete se tak případně zlepšit.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

Construction Simulator 3

Ve hře Construction Simulator 3 se podíváte přímo na staveniště, kde se budete muset podílet na kvalitním a bezchybném provedení. Vaším úkolem tedy bude stavět různé cesty a domy po celé Evropě, kdy budete doslova vytvářet města a pozemní komunikace.

  • Původní cena: 99 Kč (49 Kč)

Warbits

Hra Warbits se dá označit za online válečný simulátor, ve kterém se utkáte s řadou různých oponentů. V této hře na vás čeká zajímavá kampaň, která nabízí dvacet misí v pěti odlišných prostředí a jak jsme již naznačili, čeká na vás i online mód. V tom můžete změřit své síly například s vašimi přáteli.

  • Původní cena: 129 Kč (25 Kč)

Safety Note+

Máte často nějaké poznámky, u kterých si za žádnou cenu nepřejetu, aby se k nim někdo dostal? V takovém případě by se vám mohla hodit aplikace Safety Note+, ve které si vaše poznámky můžete uzamknout pomocí biometrické autentizace, nebo můžete sáhnout například po kódu a ostatních možnostech.

  • Původní cena: 49 Kč (Zdarma)

Textograph Pro + Poster Maker

Aplikace Textograph Pro + Poster Maker cílí především na všechny grafiky a fotografy, kteří u svých snímků častokrát pracují s textem. Tento nástroj vám totiž značně usnadní přidat váš vlastní text do fotky a navíc vám u něj nabídne řadu možností. Aplikace nabízí řadu efektů pro samotné fotografie a vaše výsledné snímky můžete v rychlosti exportovat a sdílet.

  • Původní cena: 129 Kč (79 Kč)

Dnes nejčtenější

.