Zavřít reklamu

Pravidelně vám přinášíme seznam několika zajímavých macOS aplikací a her z Mac App Storu a ze Steamu, které jsou v daný den zdarma či za zvýhodněnou cenu. Pro dnešní den si však uvedeme pouze aplikace, které v době psaní článku byly na Mac App Store ve slevě. Snažíme se vybírat jen ty nejzajímavější, které by vám mohly být k užitku. Bohužel, může se stát, že aplikace opět sklouzne k původní ceně, což však neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na její název.

Toothpicks

Aplikace Toothpicks se dá označit za takového správce vašich Bluetooth zařízení. S pomocí tohoto nástroje si totiž můžete velice rychle a spolehlivě nastavit vaše oblíbená Bluetooth zařízení a následně se přímo z horního menu baru mezi nimi přepínat. Jak aplikace funguje si můžete prohlédnout v níže přiložené galerii.

  • Původní cena: 79 Kč (Zdarma)

StatsWidget

Získejte daleko lepší přehled nad vaším Macem s pomocí aplikace StatsWidget. Zakoupením této aplikace totiž získáte perfektní widget, který vás udrží v obraze o stavu vytížení vašeho procesoru, pamětí, disku a poradí vám i se síťovou aktivitou. Výhodou navíc je, že se widget nachází v notifikačním centru, díky čemuž vás nikdy nebude rušit například při práci.

  • Původní cena: 149 Kč (79 Kč)

FlyPlayer

Pokud hledáte nějakou alternativu za přehrávač QuickTime Player, určitě byste se přinejmenším měli podívat na aplikaci FlyPlayer. Jedná se o klasický přehrávač vašich multimediálních souborů, který si poradí téměř se všemi dnes nejpoužívanějšími formáty. Samozřejmostí je, že si FlyPlayer také poradí i s titulky.

  • Původní cena: 199 Kč (129 Kč)

Clipboards

Určitě všichni znáte ten pocit, když neustále kopírujete a vkládáte některý text a najednou jste se ztratili v tom, co máte aktuálně uloženo ve schránce. Aplikace Clipboards neustále monitoruje vaši schránku a dokonce vám umožní se vrátit k předchozím záznamům. Díky tomu se již nemusíte strachovat, že jste například něco zkopírovali a potřebovali byste to opět znovu využít, jelikož vám aplikace Clipboard v rychlosti pomůže.

  • Původní cena: 129 Kč (25 Kč)

Barotrauma

Jestliže se považujete za fanouška kvalitních kooperativních her, tak by ve vaší Steam knihovně rozhodně neměla chybět hra Barotrauma. Jedná se totiž o simulátor ponorky, který se odehrává ve vesmíru, a vaším úkolem je rozdávat rozkazy, bojovat s nestvůrami, opravovat samotnou ponorku a celkově zajistit její bezproblémový chod. Dávejte si ale pozor, protože nebezpečí může přijít i z míst, odkud byste jej nečekali.

  • Původní cena: 24,99 € (14,99 €)

Ken Follett’s The Pillars of the Earth

Zajímáte se o historii Anglie a rádi byste se podívali do této velmoci ve 12. století? Přesně tohle vám totiž umožní hra Ken Follett’s The Pillars of the Earth. V této dobrodružné hře se ocitnete v časech chudoby a války, kdy začne malé městečko stavět katedrálu, aby zajistilo bohatství a bezpečí a bohatství pro své obyvatele. Setkáte se ale s obrovským problémem, kterým je boj o přežití a propletenost příběhu.

  • Původní cena: 29,99 € (5,99 €)

Timespinner

Ve hře Timespinner se ocitnete v kůži hrdiny, který se vydává na extrémně nebezpečnou stezku. Vrátíte se totiž zpět v čase, abyste dokázali změnit budoucnost a ovlivnili tak váš vlastní osud. Hra vás na první pohled zaujme svou retro grafikou, která ji dodává jakousi autentičnost.

  • Původní cena: 19,99 € (13,99 €)

Dnes nejčtenější

.