Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den ve slevě. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla ve slevě v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

Aplikace pro iPhone zdarma

Knots 3D

S aplikací Knots 3D se může naučit vázat uzly každý. Každý uzel můžete sledovat, jak se sám váže, a animaci můžete kdykoli pozastavit nebo upravit její rychlost. Každý uzel můžete také otáčet o 360 stupňů a přibližovat pomocí vícedotykových gest. Uzly lze rozdělit podle kategorií nebo tříd a lze je přidat do oblíbených pro rychlé vyhledávání.

  • Původní cena: 5,99$

Aplikaci Knots 3D stáhnete zde.

File Explorer

Aplikace File Explorer for Mac umožňuje přístup k počítači Mac odkudkoli z domova. Nejprve si musíte stáhnout bezplatnou doprovodnou aplikaci z webových stránek vývojáře. Poté spusťte obě aplikace a vaše zařízení se automaticky synchronizují. Remote Drive poskytuje plný přístup k souborům v Macu a umožňuje snadné prohlížení fotografií a dokumentů, streamování videa, přehrávání hudby a přenos obsahu.

  • Původní cena: 4,99$

Aplikaci File Explorer stáhnete zde.

Luca

Stačí pár klepnutí a z běžných fotografií se stanou vybroušené a upravené fotografie, které můžete sdílet s přáteli, rodinou a sledujícími. Pomocí dotykových gest můžete upravovat fotografie, například odstín, sytost, světlost, překrytí, gradienty a další. Na výběr je 15 různých filtrů včetně černobílých efektů.

  • Původní cena: 0,99$

Aplikaci Luca stáhnete zde.

Mouse Keyboard

Už žádné zdlouhavé hledání myši a baterií, žádné krčení se nad klávesnicí na klíně! Aplikace Mouse Keyboard promění váš iPhone v bezdrátovou myš a klávesnici pro váš Mac nebo PC. Ideální pro pohodové sledování filmů a seriálů z gauče, prezentace na projektoru nebo hraní her.

  • Původní cena: 3,99$

Aplikaci Mouse Keyboard stáhnete zde.

Aplikace zdarma pro Mac

Hero of the Kingdom: Tales 2

Vychutnejte si dobrodružství v zemi Hero of the Kingdom: Tales 2 a staňte se princeznou, která zachrání své království! Vydejte se na výpravu za hradby města, ale při návratu zjistíte děsivou pravdu. Vaše město je v plamenech, ovládnuté záhadnými monstry a obyvatelé prchají v hrůze. Jako princezna v utajení nemůžete zůstat nečinná! Pomozte svému lidu, získejte spojence a postavte se zlu. Prozkoumejte nádhernou krajinu, plňte úkoly, bojujte s monstry a zdokonalujte své dovednosti. Objevte stovky skrytých předmětů a získejte až 26 úspěchů za své hrdinské činy.

Dnes nejčtenější

.