Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

English Spanish Dictionary

Pokud máte v plánu se někdy vypravit do některé ze španělsky mluvících zemí, ale umíte pouze anglicky, zbystřete. Dnes je totiž v akci aplikace English Spanish Dictionary, která funguje jako offline anglicko španělský slovník. Výhodou je jeho bohatá zásoba, ve které se nachází slovíčka z oblasti práva, medicíny a spousty dalších.

  • Původní cena: 629 Kč (25 Kč)

Blink – Quick Memo

Sháníte nástroj, který by vám dokázal posloužit při zaznamenávání krátkých poznámek a úkolů? Přesně k tomuto slouží aplikace Blink – Quick Memo, která vás rozhodně nikdy nezradí. S pomocí této aplikace si můžete například zapsat své úkoly, nákupní seznamy a řadu dalších. Za zmínku určitě stojí minimalistické uživatelské prostředí a možnost opakování předchozích úkolů/poznámek.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

PictaGram: Split Pics

Líbí se vám instagramové profily, kde lidé mají rozložený obrázek do několika menších snímků, díky čemuž vytváří perfektní mozaiku? Přesně k tomuto slouží aplikace PictaGram: Split Pics, která si s tímto úkolem poradí vskutku rychle. Jak vypadá uživatelské prostředí si můžete prohlédnout v níže přiložené galerii.

  • Původní cena: 79 Kč (Zdarma)

Color Accent

Černobílé snímky, ve kterých je barevně zvýrazněn pouze hlavní subjekt, mají své osobité kouzlo a jsou neustále populární. V rámci aplikace Color Accent si vyberete fotografii, jenž chcete tímto efektem obohatit, a zvolíte zmiňovaný subjekt. Za zbytek se postará aplikace kompletně za vás a vy můžete výsledek rovnou sdílet s vašimi přáteli.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

Stellarium Mobile PLUS Sky Map

Jestliže se zajímáte o astronomii a rádi pozorujete hvězdy, tak by se vám určitě mohla hodit aplikace Stellarium Mobile PLUS Sky Map. S pomocí této aplikace totiž můžete kompletně proměnit zmiňované pozorování hvězd a přinést mu novou úroveň. S tímto nástrojem vám totiž pouze stačí namířit telefonem na oblohu a aplikace vám sama prozradí, na jaké hvězdy a souhvězdí se právě díváte.

  • Původní cena: 249 Kč (129 Kč)

Super ToDo’s

Jak již samotný název napovídá, aplikace Super ToDo’s slouží pro tvorbu takzvaných seznamů s úkoly. Pokud jste tedy častokrát zaneprázdněni a nechcete, aby se ve vašem životě projevil určitý chaos, určitě byste tuto appku měli vyzkoušet. Za zmínku také stojí, že všechna data jsou synchronizována skrze iCloud a můžete si je prohlížet i na vašich Apple Watch.

  • Původní cena: 49 Kč (Zdarma)

Focus Better: Timer & Pomodoro

Nacházíte se častokrát v situacích, kdy se nedokážete soustředit a místo práce nebo studia dáváte přednost prokrastinaci? Pokud jste si na tuto otázku odpověděli ano, pak by vám mohla pomoci aplikace Focus Better: Timer & Pomodoro. Úspěch totiž začíná v plánování a následném měření vašeho produktivní času, s čímž si aplikace hravě poradí.

  • Původní cena: 199 Kč (129 Kč)

Dnes nejčtenější

.