Zavřít reklamu

Pravidelně vám přinášíme seznam několika zajímavých macOS aplikací a her z Mac App Storu a ze Steamu, které jsou v daný den zdarma či za zvýhodněnou cenu. Pro dnešní den si však uvedeme pouze aplikace, které v době psaní článku byly na Mac App Store ve slevě. Snažíme se vybírat jen ty nejzajímavější, které by vám mohly být k užitku. Bohužel, může se stát, že aplikace opět sklouzne k původní ceně, což však neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na její název.

Icon Plus – Icon & Logo Design

S pomocí aplikace Icon Plus – Icon & Logo Design můžete proměnit jakýkoliv obrázek ve vhodnou ikonu, kterou můžete použít například pro vaši aplikaci do App Storu. Tento nástroj využijí především vývojáři. Aplikace totiž exportuje hned několik ikon, které jsou potřebné pro úspěšné nahrání do zmiňovaného App Storu.

  • Původní cena: 129 Kč (Zdarma)

Resume & CV Lab – Templates

Jak již samotný název napovídá, aplikace Resume & CV Lab – Templates vám pomůže s vytvořením vašeho životopisu. Tento nástroj vám totiž poskytne řadu různých a estetických šablon, jenž vám pomohou zaujmout samotného personalistu. Životopis je totiž velice důležitý dokument, který dokonce může rozhodnout o tom, zdali dostanete vaši vysněnou práci.

  • Původní cena: 629 Kč (49 Kč)

QCode

Pokud se věnujete programování, máte za sebou už několik tisíc řádků kódu a věnujete se tomu naplno, tak by se vám možná mohla hodit aplikace QCode, která vám případně dokáže usnadnit práci. Tato aplikace totiž dokáže rychle a spolehlivě přeévst jakýkoliv vektorový snímek nebo animaci do Objective C a Swift kódu, díky čemuž dokážete ušetřit spoustu času.

  • Původní cena: 2 290 Kč (1 170 Kč)

Notability

Hledáte skutečně komplexní řešení pro zapisování vašich poznámek? Pokud jste si na tuto otázku odpověděli ano, určitě byste se přinejmenším měli podívat na aplikaci Notability. Tento nástroj vám totiž umožní psát, spravovat a kategorizovat veškeré vaše poznámky, které si navíc můžete zamknout například pomocí Touch ID.

  • Původní cena: 249 Kč (129 Kč)

Through the Ages

Zakoupením hry Through the Ages získáte perfektní adaptaci stejnojmenné deskové hry, která sklízí úspěch doslova po celém světě. Pokud vás baví hry, jenž se točí okolo vybudování civilizace, pak je tady Through the Ages přímo pro vás. V této hře velice závisí na kartách, díky kterým právě dochází k samotnému budování, můžete využít několik různých cest k úspěchu a navíc se zde nachází unikátní a propracovaná ekonomika.

  • Původní cena: 15,99 € (7,99 €)

HITMAN – Game of the Year Edition

Kdo by neznal legendárního agenta 47, který se nezastaví doslova před ničím. V této hře se ocitnete v roli nelítostného vraha, který plní jednotlivé mise do puntíku. Vaším úkolem bude adaptovat jeho vražedný styl, zabíjet vaše cíle a nenechat při tom o sobě vůbec vědět.

  • Původní cena: 71,91 € (20 €)

Rust

Jestliže se považujete za milovníka her, ve kterých jde především o přežití vaší postavy, pak by vás určitě neměla minout dnešní sleva na hru Rust. V této hře se ocitnete zcela nazí v otevřeném světě, kde budete muset získat účinné nástroje a vybudovat svou základnu. Dávejte si ale pozor. Ačkoliv se jedná o hru pro více hráčů, při odpojení vaše postava nezmizí ze hry, ale zkrátka rovnou na zemi usne.

  • Původní cena: 33,99 € (16,99 €)

Dnes nejčtenější

.