Zavřít reklamu

Pravidelně vám přinášíme seznam několika zajímavých macOS aplikací a her z Mac App Storu a ze Steamu, které jsou v daný den zdarma či za zvýhodněnou cenu. Pro dnešní den si však uvedeme pouze aplikace, které v době psaní článku byly na Mac App Store ve slevě. Snažíme se vybírat jen ty nejzajímavější, které by vám mohly být k užitku. Bohužel, může se stát, že aplikace opět sklouzne k původní ceně, což však neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na její název.

Affinity Photo

Adobe Photoshop se dá označit za jeden z nejlepších programů pro úpravu vašich snímků a fotografií, ale sužuje jej pro někoho vyšší cena. Za vhodnou alternativu se dá považovat aplikace Affinity Photo, která nabízí stejné možnosti a dala by se označit za perfektní náhradu za zmiňovaný Photoshop, přičemž se v ní nenachází žádný kompromis.

  • Původní cena: 1 290 Kč (649 Kč)

Wine Maps

Jestliže se zajímáte o víno a svět kolem něj, určitě byste měli znát významné oblasti, kde se právě víno pěstuje. S tímto vám dokáže pomoci aplikace Wine Maps, která obsahuje více než 122 map jednotlivých vinných regionů. Je ale nutno upozornit na fakt, že se nejedná o encyklopedii o víně, nýbrž pouze o mapy pěstitelských oblastní. Všechny mapy z aplikace si navíc můžete exportovat ve formě obrázku a následně je například sdílet s vašimi přáteli.

  • Původní cena: 99 Kč (79 Kč)

Keys

Psaní všemi deseti dokáže být pro spoustu lidí skutečně obtížným úkolem. Zakoupením aplikace Keys získáte poměrně praktického instruktora, který vás přesně tuto vlastnost krok po kroku naučí. Psaní všemi deseti dokáže velice efektivně zrychlit rychlost vašeho psaní a například tak navýšit i vaši produktivitu.

  • Původní cena: 449 Kč (229 Kč)

Capto: Screen Capture & Record

Aplikaci Capto: Screen Capture & Record ocení především tvůrci různých videotutorialů, učitelé, různých vlogů a ostatních výukových materiálů. Tento program vám totiž umožní snadné nahrávání obrazovky a navíc svým uživatelům nabízí možnost si výsledné video také upravit.

  • Původní cena: 749 Kč (679 Kč)

Machinarium

Ve hře Machinarium se vrhnete na nepopsatelné dobrodružství spolu s malým a rezavým robotem jménem Josef, který byl bohužel vyhozen na skládku za městem. Vaším úkolem bude robotovi pomoct najít cestu zpět a následně zachránit jeho plechovou přítelkyni, která byla unesena nebezpečným gangem.

  • Původní cena: 14,99 € (5,99 €)

Thief

Ve hře Thief se zhostíte role mistra všech zlodějů, který se jmenuje Garrett. Jak už to tak ale bývá, bohužel se ocitnete ve špatnou dobu na špatném místě. Samotný příběh této hry je velice zajímavý a dokáže vás upoutat na dlouhé hodiny. Zvládnete vyřešit záhadu, která se vznáší nad vaším městem?

  • Původní cena: 19,99 € (2,99 €)

Darkest Dungeon

Pokud se řadíte mezi milovníky takzvaných roguelike her, pak je tady Darkest Dungeon přímo pro vás. V tomto tahovém RPG titulu budete rekrutovat družinu hrdinů s různými charaktery, kterou následně budete muset vycvičit a vést do temných lesů, zapomenutých tunelů a ještě mnohem dále. V těchto lokacích na vás bude číhat několik mysteriózních nepřátel, se kterými se budete muset vypořádat.

  • Původní cena: 22,99 € (5,74 €)

Dnes nejčtenější

.