Zavřít reklamu

Pokud milujete střílečky s gigantickými mechy, tedy obrovskými bojovými roboty, máme pro vás dobrou zprávu. Vývojář Alex Hughes totiž přispěchal s pokračováním hry Reflex Unit, která zosobňovala jeden z nejlepších herních zážitků, které jste v tomto žánru mohli na iOS zakusit. Druhý díl tohoto legendárního titulu navíc nabízí řadu dalších výhod, o nichž by si mohly ostatní hry nechat jen zdát a zároveň se chlubí také povedenou grafikou, srovnatelnou s konzolovými a počítačovými počiny.

Zatímco celý svět momentálně čelí globální epidemii v podobě koronaviru, v Reflex Unit 2 se postavíte něčemu viditelnějšímu. Řítí se na vás totiž invaze robotických mechů a je jen na vás, jak situaci vyřešíte a zda ochráníte poslední zbytky lidstva. K dispozici budete mít pochopitelně pořádně rozsáhlý arzenál zbraní a několik ocelových pomocníků, které bychom příliš nedoporučili provokovat. Samotná kampaň vám sice příliš hodin nezabere, ale zato hra nabízí možnost hledat další součástky pro své robotické přívržence, okusit větší výzvu v hardcore módu nebo se pokusit držet při zemi a působit nepříteli co nejmenší ztráty. Uznáváme, že tato strategie nepůsobí příliš přesvědčivě, ale věřte nám, že úspěšného vítězství lze docílit i pacifistickými způsoby.

A pokud si chcete poměřit síly s ostatními hráči nebo se naopak pokusit o kooperaci, můžete tak učinit v deatchmade režimu až ve 4 hráčích a na 5 různých mapách. Pochopitelně nechybí ani Battle Royale mód, který je v dnešní době jakýsi nepsaný standard. Jen si dejte pozor, mechy nevydrží déle než 5 minut a je jen na vás, abyste rozdrtili konkurenci dříve, než ona vás. Rozhodně se však jedná o zajímavý počin, který by potenciálně mohl na hezkých pár hodin zabavit. Hra navíc stojí směšných 4.99 dolarů, tedy 120 korun, tudíž důrazně doporučujeme zamířit na App Store a dát Reflex Unit 2 šanci. Vyrazíte do mechanického boje, nebo se spíše budete držet vzadu a plánovat důkladnou strategii?

Dnes nejčtenější

.