Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

Impresso Pro

Jestliže se zajímáte o umění a našli alespoň z části jste se našli v impresionismu, pak by vás mohla oslnit aplikace Impresso Pro. Tato aplikace totiž díky pokročilým algoritmům dokáže převést jakoukoliv fotografii do speciální podoby, která vám bude připomínat impresionistická umělecká díla.

  • Původní cena: 249 Kč (199 Kč)

Chromatic Edges

Aplikace Chromatic Edges cílí na majitele jablečných tabletů, kteří své zařízení používají pro úpravu jejich snímků a fotografií. Pokud se totiž řadíte mezi skupinu lidí, kteří mají v převeliké oblibě vhodné okraje, pak byste se přinejmenším na tuto aplikaci měli podívat. Ta totiž nabízí spoustu těchto hran, které vaši fotografii mohou perfektně ozvláštnit.

  • Původní cena: 329 Kč (249 Kč)

Pastello

Aplikace Pastello pochází z dílny stejného vývojáře jako výše zmiňovaný nástroj Impresso Pro a její účel je velice podobný. Tato aplikace totiž opět dokáže proměnit vaše snímky a fotografie do podoby, kdy výsledek přípomíná umělecké dílo kreslené pastelovými barvami. Jak nástroj funguje si můžete prohlédnout níže.

  • Původní cena: 249 Kč (199 Kč)

Get ‚Em

Ve hře Get ‚Em se ocitnete v roli superhrdiny, jehož úkolem pochopitelně je bojovat se zlem. Háček je ale v tom, že se nacházíte tak v trošku jiném světě, kde zastáváte roli psa a máte svou smečku. Vaším hlavním cílem je vyhledat nejobávanějšího psího gangstera ve městě, který navíc unesl vašeho přítele.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

Get ‚Em Stickers

Jak vám již z názvu může být jasné, stažením aplikace Get ‚Em Stickers získáte sadu těch nejrůznějších nálepek s motivem výše zmiňované hry. Jedná se tedy konkrétně o hrdinské psy, kteří jsou za každé situace připraveni bojovat se zločinem. Tato aplikace může přijít vhod určitě i milovníkům psů, díky které můžete okořenit jakoukoliv konverzaci.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

Textkraft Pocket

Pokud hledáte nějakou aplikaci pro psaní těch nejrůznějších dokumentů a poznámek, pak byste se přinejmenším měli podívat na Textkraft Pocket. Jedná se o perfektní textový procesor, který vám umožní si zapisovat různé dokumenty. Ty navíc můžete v okamžiku sdílet například s vašimi přáteli nebo rodinou.

  • Původní cena: 129 Kč (Zdarma)

The Stranger Interactive Film

Ve hře The Stranger Interactive Film se ocitnete ve velice zajímavém příběhu. Ze začátku vám totiž umře manželka při nehodě na lodi a vy se po jejím pohřbu naprosto odloučíte od společnosti a odejdete na farmu, na které ale možná nejste sami. Spíše než o hru se jedná dá se říci o film, kde pouze rozhodujete nad kroky své postavy. Každé vaše rozhodnutí mění další vývoj hry a vám se tak nabízí hned několik konců.

  • Původní cena: 79 Kč (25 Kč)

Dnes nejčtenější

.