Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Zajímá vás, kolik peněz se aktuálně točí v mobilní inzerci? A kdo vládne trhu? Konference Mobile Internet Forum 8. dubna přinese data, trendy a zkušenosti ze světa českého i světového mobilního internetu.

Neomezená data u všech operátorů, chystané aukce kmitočtů, spojování velkých hráčů na českém trhu. Mobilní svět se v roce 2019 otřásal v základech. Co nás čeká letos? A jak to vypadá s nástupem 5G? To bude téma nezávislého konzultanta Ondřeje Malého.

Mobile Internet Forum – Datová kalkulačka

Představí se řada mobilních aplikací a her, které firmám slouží jako efektivní marketingový nástroj. Vyhrávají jednoduché a časově efektivní aplikace. Jak ale takovou aplikaci vytvořit? To vám ukáže Vladimír Bartl, Business Development ve Smartlook.

Připravenost e-commerce firem na mobilní růst je jedním z předpokladů úspěšného podnikání v dnešní době. Alberto Miotti z Google se pokusí odpovědět na otázky, kudy vede cesta pro mobilní růst v e-commerce a jak nastavit ve firmě mobile-first kulturu. Peromluví i o tom, jak konzistentní práce s UX dokáže odstranit rozmanité překážky, které stojí v cestě vašemu rozvoji.

Toužíte po něčem? Myslíte na to dnem i nocí? A skutečně jste to vy, nebo se jen někdo postaral, abyste jeho zboží nedostali z hlavy? Publicista Patrick Zandl vás uvede do éry sledovacího kapitalismu. Éry, kdy algoritmy postavené nad daty mohou ovlivňovat naše přání.

Mobile Internet Forum fb

Přijďte si pro nejnovější trendy, inspirujte se úspěšnými aplikacemi a připravte se na budoucnost mobilního internetu na konferenci Mobile Internet Forum 8. dubna 2020 do prostor Konferenční centrum City v Praze. Registrovat se na akci společnosti Internet Info se můžete pohodlně z mobilu.


Magazín Letem světem Applem nenese za text výše žádnou odpovědnost. Jedná se o komerční článek, jehož dodavatelem (v plném znění spolu s odkazy) je inzerent. 

Dnes nejčtenější

.