Zavřít reklamu

Tisková zpráva: Chytré hodinky se stávají stále atraktivnějšími, pokročilejšími a rozšířenějšími mezi běžnými zákazníky. Zároveň jsou ale i mnohem náchylnější na poškrábání a náhodné poškození než chytrý telefon. Stačí malé ťuknutí displeje hodinek o dveře, nebo o stůl a z chytrých hodinek se stane nefunkční zařízení, u kterého navíc oprava displeje znamená podobné náklady jako pořízení nového zařízení.

PanzerGlass tvrzená skla nabízejí několikanásobně vyšší ochranu displeje před rozbitím oproti ostatním sklům na trhu. Odolají tak poškrábáním nožem, klíči a dalšími ostrými kovovými předměty se kterými mohou při každodenním nošení přijít do styku. Vysoká odolnost je docílená tím, že skla jsou 0,4 mm silná a vyráběná náročným výrobním procesem. Všechna skla mají lepidlo po celé ploše, čímž výrobce dosahuje perfektního padnutí na hodinky, ale i odolnosti vůči odlepení i při pobytu ve vodě. Aplikací skla na hodinky se nijak neomezuje funkčnost displeje a zůstává 100% citlivý.  Díky nejkvalitnějšímu lepidlu vše probíhá rychle, jednoduše a bez vzduchových bublin.

Na výběr jsou jak verze pro všechny generace Apple Watch, tak pro vybrané modely hodinek od značek Samsung, Suunto, Huawei, Polar a Garmin. Kompatibilitu s dalšími hodinkami od ostatních výrobců pak lze ověřit pomocí QR kódu, který se nachází na balení produktu. Nová tvrzená skla PanzerGlass pro chytré hodinky jsou již v prodeji za cenu od 399 Kč v závislosti na vybraném modelu.

Dnes nejčtenější

.