Zavřít reklamu

Pokud jste před před pár týdny nenalezli pod vánočním stromečkem vše, co jste si přáli, máme pro vás dobrou zprávu. Na Alze totiž stále probíhá povánoční výprodej, v rámci kterého lze sehnat stovky produktů s velmi zajímavými slevami. Ale pozor, výprodej končí už 19. ledna. S jeho využitím tedy nemá smysl vyčkávat. 

Do výprodeje se dostala jak elektronika, tak například produkty na zahradu, hračky, potřeby pro vaše domácí mazlíčky či drogérie. Jablíčkáře zřejmě nejvíce zaujme sleva na iPhone XS, který lze díky ní sehnat za příjemných 19999 korun. Pokud se chcete začít hýbat a hledáte příslušenství, které vám veškerý pohyb změří, sáhnout lze po celé řadě zlevněných chytrých hodinek či fitness náramků. Nesnášíte uklízení? Žádný problém. Slevy se totiž dočkaly i robotické vysavače. Milovníky rychlé jízdy zase potěší sleva na elektrokoloběžku Xiaomi Mi Scooter 2, který lze získat za parádních 8999 korun. 

Kromě slevv je velmi příjemné i to, že spousty produktů lze zakoupit “na třetinku” – tedy tak, že za nákup zaplatíte jen jednu třetinu ceny a zbytek pak doplatíte v následujících měsících zcela bezúročně. Potěšit můžou ale i dárky a bonusy, které Alza přibaluje též v hojné míře. A že je o co stát – jedná se totiž třeba o roční e-předplatná časopisů a podobné věci, které určitě potěší. 

Dnes nejčtenější

.