Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Jestliže u vás Ježíšek pod stromečkem naděloval hlavně hotovost a vy jste si již předem něco našetřili, zbystřete. Alza totiž i nadále pokračuje ve svém tradičním povánočním výprodeji, ve kterém rozhodně potěší fanoušky jablečných zařízení. Přijít si tak můžete například na ochranné kryty populární značky Epico, které jsou určeny pro iPhone XS a dočkaly slevy až neuvěřitelných 85 %. Místo 649 Kč vás tedy nyní vyjdou pouze na 99 Kč. Pokud si ale již delší dobu plánujete pořídit zbrusu nový mobil, možná byste si nyní na Alze mohli vybrat. Jablečné telefony iPhone XS jsou totiž k dispozici za tři čtvrtinu ceny a vy si je tak můžete zakoupit již od 19 999 Kč.

iPhone XS a XS Max:

Dále jsou k dispozici se slevou až 55 % kryty od značky SPIGEN, které již delší dobu patří mezi naprostou jedničku na trhu. Jejich výběr je navíc skutečně široký a kryty jsou k dispozici pro každý jablečný telefon – stačí si jen vybrat. Do zmiňovaného výprodeje se dostala vskutku široká škála těch nejrůznějších produktů, mezi kterými si vybere opravdu každý.

Ve slevě se taktéž v současné době ocitl robot od značky DJI, který nese modelové označení Robomaster S1. Ten je zlevněn z původních 19 990 Kč na 14 230 Kč a pyšní se celou řadou vychytávek. Tento model se vyznačuje především díky své modulární konstrukci, díky čemuž si můžete celého robota postavit úplně od začátku. Následně si na něm můžete procvičovat své programovací zkušenosti a posouvat tak hranice svého poznání o samotné robotice.

banner_134976_kategorie_1025x250_Lednovy_vyprodej_CZ

Dnes nejčtenější

.