Zavřít reklamu

Poslední dobou se na nás valí jedna povedená adventura za druhou a vývojáři nás s tímto žánrem rozhodně nešetří. Jeden by si pomalu už mohl myslet, že se žádné inovativní hříčky z tohoto odvětví nedočkáme, ale opak je pravdou. Tvůrci ze studia HandyGames totiž přišli s pokračováním legendární hry This is the Police, respektive s jejím duchovním nástupcem. Titul již vyšel na začátku letošního roku na PC a PS4, ale vývojáři pochopitelně nezapomněli ani na mobilní hráče, které první díl nadchl.

Pokud milujete kriminální strategické adventury a zároveň trochu té izometrické akce, jistě vám neunikla povedená hra This is the Police, která před třemi vyšla rovnou na několik platforem a vydobyla si hráčská srdce po celém světě. Vývojáři na tuto značku samozřejmě nezanevřeli, a tak nás čeká na iOS její pokračování, tentokrát pojmenované Rebel Cops, které vyšlo na konzole i PC před několika měsíci. Stejně jako v případě prvního dílu nebude chybět tahový soubojový systém, vynikající animovaná vizuální stránka a plejáda možností, jak si vylepšit svého hrdinu. Podíváme se do městečka Ripton, kde si posvítíme na zkorumpované úředníky, poměříme síly s místními strážci zákona, kteří postupně přešli na temnou stranu a pokusíme se nastolit pořádek. Klíčovou roli bude opět hrát stealth, který byl v předchůdci alfou a omegou, a bez něhož měl váš život poměrně krátkého trvání.

Cílem bude se proplížit do sídla zločinecké organizace, potichu sejmout kriminálníky, jejich šéfa a pokud možno nepozorovaně se odebrat zpět do bezpečí. K dispozici budou jak malé, uzavřené mise, tak rozlehlé plochy, kde bude o poznání těžší se skrýt před zraky nepřátel. Samozřejmě budete v průběhu hry nacházet stále lepší vybavení a zbraně, které budete moci dle libosti využít. Samozřejmostí budou také vedlejší mise, za něž budete moci získat nějaký ty tipy od místních, a dostat se tak k zajímavějším kouskům smrtících předmětů. Kampaň údajně potrvá až 15 hodin, tudíž rozhodně nebude o zábavu nouze a příběh má podle slov vývojářů pořádně překvapit. Uvidíme, zda se Rebel Cops povede a zda dostojí jménu svého duchovního předchůdce. Přesné datum vydání zatím známé není.

Dnes nejčtenější

.