Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

Starlight – Explore the Stars

Jestliže se zajímáte o astronomii, případně byste rádi začali, mohla by se vám hodit povedená aplikace Starlight – Explore the Stars. S pomocí tohoto programu vám stačí namířit váš iPhone či iPad na oblohu a v reálném čase můžete vidět postavení hvězd a planet.

  • Původní cena: 49 Kč (Zdarma)

Extreme Calendar

Jestliže hledáte vhodnou alternativu za nativní Kalendář, tak byste se určitě měli přinejmenším podívat na aplikace Extreme Calendar. Tento nástroj kombinuje jednoduchý design se všemi potřebnými funkcemi a jednoduše pracuje s jednotlivými událostmi, nad kterými můžete mít perfektní přehled.

  • Původní cena: 179 Kč (99 Kč)

Rebel Cops

V tahové strategické hře Rebel Cops povedete četu vzbouřených policistů, kteří jsou připraveni čelit jakékoliv zločinecké organizaci. Jelikož se jedná o vzbouřenou policejní jednotky, nebudete mít nikdy jisté zásoby a jakýkoliv špatný krok vás může stát život vašich policistů. Zvládnete bojovat za stranu spravedlnosti?

  • Původní cena: 179 Kč (99 Kč)

Bow Hunt Simulator

Aplikace Bow Hunt Simulator na první pohled působí jako hra, ve které se zhostíte role lovce s lukem a budete střílet po zvěřině. Nenechte se ale zmást. Ve skutečnosti jde o propracovaný 3D simulátor, který přesně simuluje let šípu. Jak to celé vypadá a funguje si můžete prohlédnout v níže přiložené galerii.

  • Původní cena: 99 Kč (79 Kč)

MusicView

MusicView je jednoduchý, přehledný a užitečný klient pro hudební streamovací služby Apple Music a Spotify. Můžete si zde například nechat zobrazit žebříky z různých zemí světa a přehrávat příslušné skladby, vytvářet a upravovat vlastní widgety, sledovat vaše vlastní žebříčky a mnoho dalšího.

  • Původní cena: 49 Kč (25 Kč)

DISTRAINT 2

Milovníky logických hororovek by mohla potěšit dnešní sleva na titul DISTRAINT 2. V této hře se zhostíte role muže jménem Price, který zaprodal svou lidskost za partnerství s vůdčí společností. Následně na vás proto čeká stezka nevídaných událostí, kdy se pomalu bude odhalovat temný příběh.

  • Původní cena: 149 Kč (25 Kč)

Endless Adventure RPG

V rámci dnešní akce je taktéž k dostání RPG Endless Adventure RPG zcela zdarma. V této hře na vás čeká řada nejrůznějších a zábavných úkolů, spousta neprobádaných a náhodně generovaných žalářů a skvělý, tahový systém boje. Jak je z názvu patrné, hra nikdy nekončí a vy tak stále můžete zkoušet své schopnosti proti stále náročnějším nepřátelům.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

Dnes nejčtenější

.