Zavřít reklamu

Vánoce se kvapem blíží a nejeden z nás už přemýšlí, jaký vánoční dárek sobě či blízkým nadělí. V tomto článku vám chci dát inspiraci, čím se rozhodně zavděčíte v rozmezí 2 až 5 tisíc korun. Částka už je to poměrně vysoká, můžete se tedy spolehnout, že takový dar může být klidně pro dotyčného jedním z nejlepších pod stromečkem. Pojďme tedy na to.

Chytrý náramek Samsung Galaxy Fit

Fitness náramky jsou stále populárnější. Nejsou drahé a kdo se nějakým způsobem snaží sportovat, fitness náramek mu poskytne veškerá data, která potřebuje. Náramek disponuje krásným AMOLED displejem s rozlišením 120 x 240, gyroskopem, akcelerometrem, GPS, Bluetooth 5.0, notifikacemi s českou diakritikou a voděodolností až do 50 metrů. Na jedno nabití vydrží náramek v provozu až 10 dní. Více se o tomto zařízení můžete dočíst v naší nedávno vydané recenzi.

Fixed Oxford

Luxusní zařízení si zaslouží luxusní kryt. Tento kryt, který může být užit pro 13″ MacBooky nebo iPad Pro 12,9″, je vyhotoven z hovězí kůže, disponuje pohodlným zavíráním na magnet a poutkem pro Apple Pencil. Pouzdro je z velké části vyhotoveno ručně, výrobce navíc garantuje, že pouzdro získává postupem času jedinečnou patinu.

Apple Leather Folio pro iPhone 11 Pro

U luxusnějších krytů ještě chvíli zůstaneme. Možná jste si vy nebo vaši známí pořídili iPhone 11 Pro, což je nádherné, ale také pěkně drahé zařízení. Z možného poškrábání by mohlo tedy být velké mrzení. Toto flipové pouzdro vyhotovené z francouzské kůže se skvěle k nádhernému iPhonu 11 Pro hodí. Otevřením pouzdra navíc iPhone probudíte, uzavřením naopak uspíte. Postupem času se i zde vytvoří přirozený patina. Pouzdro navíc nebrání bezdrátovému nabíjení. „Pročko“ tak nebude třeba nikdy vydělat. Dostupné je v černé a fialové barvě.

Reproduktor JBL Charge 4

Bezdrátový reproduktor je v dnešní době skvělý způsob, jak kamkoli vzít svou oblíbenou hudbu. JBL je bez debat značka, která nabízí opravdu kvalitní příslušenství. Jejich bezdrátový reproduktor nabízí kvalitní zvuk, elegantní design, baterii o kapacitě 7500 mAh, která zaručí až dvacetihodinový poslech, voděodolnost IPX7. Bluetooth 4.2 a příjemnou hmotnost 965 gramů. Reproduktor navíc poslouží i jako powerbanka. Nabízen je v černé, modré, šedé, zelené a červené barvě.

Garmin vívoactive 3 White/Black Silver

Limitem Apple Watch může být pro někoho například výdrž baterie na jedno nabití. Trh je v tomto ohledu ale velmi široký, sehnat příslušenství v podobě chytrých hodinek tedy není žádným problémem. Ty od společnosti Garmin navíc patří k nejoblíbenějším. Na výběr jsou bílé dámské a černé unisex. Hodinky nabízejí měření srdečního tepu, výpočet kalorií, monitoring spánku, měření vzdálenosti, výškoměr, teploměr, GPS, voděodolnost do 50 metrů, NFC platby a samozřejmě vás budou upozorňovat na příchozí notifikace. Dotykový displej s úhlopříčkou 1,2 “ je kryt odolným gorilla glass. Výdrž na jedno nabití je až 7 dní.

Urbanstar GyroBoard B65

Urbanstar gyroBoard je klasickým samobalančním vozítkem, které je nyní velmi oblíbené zejména u mladší generace. Tento model se chlubí dojezdem 20 km na jedno nabití a maximální rychlostí 20 km/h. Zařízení je navíc odolné vůči vodě i prachu díky certifikaci IP54, má nosnost až 120 kg, vlastní hmotnost je pak 10,3 kg. Výrobce navíc hovoří i o ochraně blatníků, které by tak měly při haváriích nebo převrácení být v bezpečí. Dostupný je v červené, modré, bílé a černé barvě.

RYZE Tello Boost Combo – kvadrokoptéra RC Drone combo

Létat s dronem je skutečně zábavné. Pokud navíc takové zařízení obsahuje kameru, dokážete pořídit z ptačí perspektivy úžasné záběry. Tato kvadrokoptéra od společnosti RYZE nabízí HD kameru se stabilizací obrazu, dosah přenosu až 100 metrů, 13 minut provozu na jedno nabití, maximální rychlost 29 km/h. Záběry pořízené kamerou vidíte na iPhonu, který se připojí k ovládání. Pokud si budete chtít užít skutečnou legraci, nasadíte VR brýle.

Apple TV 4K 32 GB černá

Apple TV asi netřeba představovat. Jedná se zkrátka o zařízení, díky kterému budete mít z televize úplně nový zážitek, nyní navíc ve 4K . Zařízení má hmotnost 425 gramů a disponuje Bluetooth 5.0. Důvodem ke koupi může být také fakt, že k tomuto zařízení dostanete rok Apple TV+ zdarma. Více si o tomto zařízení můžete přečíst v naší recenzi.

Apple AirPods 2.generace

Sluchátka AirPods se neustále prodávají jako na běžícím páse a po právu jsou nejoblíbenějšími bezdrátovými sluchátky na světě. Díky velké výdrži vám na jedno nabití vystačí sluchátka na 5 hodin poslouchání hudby nebo 3 hodiny telefonování. V krabičce si navíc nesete dalších 24 hodin hudby. Pokud se sluchátka vybijí, stačí je vložit do krabičky pouze na dalších 15 minut a máte garantováno, že si hudbu užijete další 3 hodiny. Pro podrobnější náhled můžete i v tomto případě přečíst naši recenzi.

Dnes nejčtenější

.