Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Za měsíc touto dobou bude mít již naprostá většina z nás hlavu plnou Vánoc a posledních příprav, které bude nutné pro naprosto dokonalé prožití těchto svátků klidu a míru dokončit. A aby je bylo možné dokončit v co největším klidu, určitě není k zahození obstarat vánoční dárky pro naše blízké s dostatečným předstihem – tím spíš, když je nyní lze díky slevovým akcím v podobě Black Friday sehnat za vynikající ceny. Parádní Black Friday se na plné obrátky rozjíždí i na Smarty. 

V Black Friday nabídce našeho partnera Smarty toho naleznete skutečně mnoho. Ať už sháníte drobnosti typu nabíjecí kabely či tvrzená skla, či jste připraveni rozdávat radost skrze hodnotné dárky typu MacBook či iPhone, na všechny tyto produkty padly parádní slevy. Loni představený iPhone XS s parádním výkonem i displejem tak lze koupit jen za 22 490 korun, za jeho bratříčka iPhone XR se 256 GB úložištěm pak nyní dáte jen 20 990 korun. Milovníky MacBooků pak potěší fakt, že cena letošní verze MacBooku Air klesla pod 30 tisíc korun z necelých 33 tisíc korun. Hudební nadšenci by zase neměli přehlédnout 52% slevu na sluchátka Beats Solo3 Wireless, která si můžete dopřát už za 3990 korun. Svůj díl pozornosti si zaslouží i sluchátka Powerbeats Pro, která nyní vychází jen na 5499 korun namísto obvyklých 6699 korun. 

Sáhnout samozřejmě můžete i po telefonech s operačním systémem Android, kterých se brutální slevy také dotkly. Na výběr máte modely od nejlepších výrobců jako je Samsung, Honor či Xiaomi. Nouze v nabídce není ani o smartwatch a to jak z dílny Applu, tak Samsungu či Huaweie. Na své si tedy přijde v tomto směru skutečně každý. To ostatně platí i v případě výběru příslušenství, jelikož slevy padly jak na Lightning kabely, tak i na kabely s koncovkou USB-C nebo třeba i na bezdrátové nabíječky. Nechybí ale ani powerbanky, reproduktory, váhy a tuny dalších věcí, které dokáží vykouzlit radost na tváři. Pokud tedy ještě všechny vánoční dárky sehnané nemáte, určitě si nabídku Black Friday na Smarty prohlédněte. 

Dnes nejčtenější

.