Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

Interplanetary III

Toužili jste někdy po tom, že budete při startu raketu, nebo že ji dokonce budete moci následně ovládat a být tak součástí její posádky? Jestliže jste si na tuto otázku odpověděli ano, rozhodně byste měli využít dnešní nabídku na hru Interplanetary III, ve které dokonce můžete osídlit Mars.

Findit – 200 Pictures

Aplikace Findit – 200 Pictures je klasickou hrou, ve které musíte najít tři rozdíly mezi obrázky. Ačkoliv se tento úkol může zdát na první pohled zcela jednoduchý, nenechte se zmást. Některé objekty a změny dokáží být v obrázku schovány skutečně pečlivě, díky se u Findit – 200 Pictures pěkně potrápíte.

Super Backup : Export / Import

Někdy se vám může stát, že si potřebujete zálohovat kontakty uložené na vašem iOS zařízení. S tím vám velmi dobře poradí aplikace Super Backup : Export / Import, která vám dovolí exportovat data například z vašeho iPhonu do PC či Macu, z kterého je následně můžete importovat zpět.

Tiny Defense

Ve hře Tiny Defense budete hrát za mírumilovné miniroboty, kteří na své planetě žijí v míru a harmonii. Zvrat nastane až v momentě, kdy je jejich planeta napadena armádou nepřátelských robotů, kteří chtějí jejich krásnou zemi změnit k obrazu svému. Vaším úkolem bude tuto hrozbu odvrátit a zachránit tak rodnou planetu.

iPalettes – Color palettes

Pokud hledáte nějakou aplikaci, která by vám pomohla s výběrem barevné palety, rozhodně byste se měli podívat na aplikaci iPalettes – Color palettes. Tato appka navíc dokáže převádět barvy mezi jednotlivými barevnými modely, mezi kterými nechybí HEX, HSB, RGB a CMYK.

Express Video – Add Emoji

S pomocí aplikace Express Video – Add Emoji můžete provádět základní úpravy vašich videí a dokonce do nich přidat i emotikonu v HD rozlišení. Jestliže tedy hledáte aplikaci, která by vám s tímto mohla pomoct, nebo vám například umožnila přidat hudbu do pozadí videa, rozhodně byste měli vyzkoušet aplikaci Express Video – Add Emoji, která je ke dnešnímu dni zcela zdarma.

Extreme Calendar

Aplikace Extreme Calendar se řadí mezi jedny z nejlepších kalendářů a plánovačů, které na iOS můžete vůbec stáhnout. S pomocí této appky si můžete kompletně zorganizovat váš pracovní den a ujistit se, že vám rozhodně nic neunikne. Prohlédněte si funkcionalitu tohoto kalendáře v galerii.

Dnes nejčtenější

.