Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

Vestigium

Ve hře Vestigium budete hrát za hrdinku Qirie, jejíž dům i zahrada byly zamořeny tajemným jedem. Z tohoto důvodu budete muset vzít Qirie a její bludičku na dobrodružnou výpravu, při které budete pátrat po lotusem s magickou mocí, které by se měly postarat o vyčištění zamořených oblastí.

Home Behind

Ve hře Home Behind se vžijete do role muže, který byl ze své domovské vlasti vyhnán skupinou rebelů. Kvůli tomu budete muset vycestovat do neznámých zemí a vzdát se tak všeho, co jste doposud milovali. Dalším poměrně velkým problémem je, že absolutně netušíte, kde se nachází vaše rodina. Zvládnete si poradit v tomto boji o přežití?

Stage Fright

Toužili jste někdy po tom, že byste se mohli účastnit talentové soutěže z pozice odborné poroty? Ve hře Stage Fright budete moci hodnotit pěvecké výkony, o které se postará řada těch nejrůznějších příšerek. Tato hra je určena především pro děti, avšak pokud byste si ji chtěli vyzkoušet i vy, rozhodně vám v tom nic nebrání.

Cars Wallpapers: Classic, Luxury, Racing and Vintage

Jak již název napovídá, stažením aplikace Cars Wallpapers: Classic, Luxury, Racing and Vintage získáte celou řadu těch nejrůznějších tapet, které mohou zdobit váš iPhone. Pokud se zajímáte o klasická, luxusní, závodní nebo starší auta, možná byste ve výběru aplikace mohli najít vašeho favorita.

Tweety Pro Widgets for Twitter

Aplikace Tweety Pro Widgets for Twitter vám na váš iPhone či iPad přidá velice užitečný widget, který ocení především aktivní uživatelé sociální sítě Twitter. Tento zmiňovaný widget vám zobrazí detailní informace o veškerém dění na Twitteru, které ze svého účtu sledujete.

Epic Racers

Toužili jste někdy po tom, že byste se zúčastnili závodu mořských ponorek? Jestli jste si na tuto otázku odpověděli ano, rozhodně by vám neměla utéct dnešní akce na hru Epic Racers. V té se totiž ocitnete v kůži želvy, jejíž úkol je vybudovat co možná nejlepší a nejrychlejší ponorku, s kterou bude vyhrávat každý závod.

Glucose tracker++

S pomocí aplikace Glucose tracker++ si můžete poměrně spolehlivě udržovat přehled nad hodnotami vašeho krevního cukru. Tato aplikace samozřejmě cílí především na diabetiky, kteří se s cukrovkou léčí pod dohledem lékaře. V rámci Glucose tracker++ si taktéž můžete nastavit připomínky na samotná měření, díky čemuž byste měli mít co možná nejlepší zmiňovaný přehled.

Dnes nejčtenější

.