Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Plánujete pořízení nového iPhonu a zároveň pokukujete po bezdrátových sluchátkách AirPods či Jabra? Pak pro vás máme fajn zprávu. Na Mobil Pohotovosti totiž běží akce, díky které si můžete při nákupu iPhonu pořídit buď sluchátka Jabra či AirPods za exkluzivní cenu. Nemusíte tak čekat na různé slevové akce, které by vám pořízení těchto sluchátek za nižší částku umožnily. 

Exkluzivní slevu na AirPods (3 490 Kč) či sluchátka Jabra (2 490 Kč či 2 890 Kč podle modelu) můžete získat pří nákupu celé řady iPhonů – tedy jak těch starších, tak i novějších. Jedinou podmínkou je de facto to, aby se jednalo o telefon nový. V takovém případě se můžete těšit dokonce i na slevu 50% z pojištění, pokud se pro jeho pořízené rozhodnete, či velmi příjemné výkupní bonusy, které vám může MP přidat k protiúčtu za váš starý telefon. Ve výsledku si tak budete moci při nákupu nového iPhonu užít hned tři příjemné dárky a je jen na vás, jaký využijete a zda vůbec nějaký. 

Pokud vás detaily akce na sluchátka a potažmo i podmínky dalších akcí zajímají, navštivte eshop Mobil Pohotovosti a prozkoumejte jejich podmínky. Už nyní vám však můžeme s klidným srdcem říci, že jsou skutečně férové a tím pádem i lákavé. 

Dnes nejčtenější

.