Zavřít reklamu

Fotbalových her je sice na jablečná zařízení tolik, že je rozhodně z čeho vybírat, ale ty kvalitní by sedaly spočítat na prstech obou rukou. Proto na scénu přichází Konami se svou legendární sérií eFootball PES, tentokrát s ročníkem 2020. Hra je sice na iOS již několik dní dostupná v předběžném přístupu, ale vývojáři si dali na obsahu záležet a plnohodnotné vydání se rychle blíží. Beta tedy sloužila spíše k tomu, aby studio zjistilo co hráči chtějí a jaké změny by je potěšily.

Ať už jste fotbaloví fanoušci, nebo ne, jistě jste někdy slyšeli o sérii PES, která má poměrně dlouhou tradici. Minulý rok Konami oznámilo verzi také pro mobilní zařízení, čímž nadchlo nejen své příznivce, ale i většinu hráčů, kteří v počítačové či konzolové verzi našli zálibu. Nejedná se navíc o pouhý port, titul se grafikou i možnostmi hravě vyrovná stolní verzi a nabízí také obdobné herní módy. Samozřejmě nebudou chybět licencované týmy jako Manchester United, FC Bayern nebo FC Barcelona. Oproti předchozímu ročníku se tedy jedná o notný pokrok a nikoliv jen o kosmetické změny, jak jsme zvyklí u konkurenčních sérií. Dnešním dnem zároveň začíná sezóna European Clubs Challenge, v níž si můžete poměřit síly s umělou inteligencí.

Výzva, kde se bude veškeré skóre zapisovat do žebříčku, potrvá do 24. října a má sloužit jako úvodní motivace pro hráče plně se do hry ponořit. Spolu s vydáním, které proběhne taktéž 24. října, tedy za dva dny, bude do hry přidána plnohodnotná kampaň a možnost postavit svůj tým proti reálným soupeřům. Rozhodně se tedy máme na co těšit a to i ti, kteří si hru již vyzkoušeli v předběžném přístupu. Oficiální vydání totiž nabídne plejádu nového obsahu a desítky hodin hraní. Uvidíme, s čím Konami přijde příště a zda bude do hry přinášet stejně kvalitní obsah jako doposud. Pokud vás tedy eFootball PES 2020 zaujalo, neváhejte zamířit na App Store a hru si zdarma stáhnout ať už nyní, nebo po aktualizaci, jež připutuje za dva dny.

Dnes nejčtenější

.