Zavřít reklamu

Fotbalové Euro se konečně blíží mílovými kroky. Každé čtyři roky organizovaný turnaj nejlepších evropských nároďáků se přesunul kvůli pandemii z minulého léta na to letošní. A společně s ním můžeme čekat speciální eventy v celé řadě fotbalových her. O pozornost se nyní hlásí eFootball PES 2021, který dostane v očekávání velkého turnaje kupu nového obsahu.

PES 2021 je oficiální hrou evropského šampionátu, najdete v něm tak exkluzivní licencovaný obsah. Velký update odemkne dva nové data packy. Ten první s označením 6.0 obohatí hru o nejnovější podobu několika národních týmů a jejich největších hvězd. Společně s tím můžete už nyní ve hře najít speciální rozhodcovský balíček a množství dalších exkluzivních předmětů odkazujících na nadcházející Euro.

Ta hlavní lahůdka ale přijde až s dalším data packem s označením 7.0. Toho se dočkáme až během samotného turnaje, čekání ale bude stát za to. Zcela zdarma totiž do hry přinese aktuální soupisky všech národních týmů v takové podobě, v jaké je budete moci vidět v rozehraném Euru. Data pack 7.0 sice přijde až na konci června, nemusíte se ale bát, že byste se nedočkali i dalšího nového obsahu v mezidobí. Vývojáři totiž budou před a v průběhu turnaje zásobovat hráče zatím neoznámenými speciálními eventy. Hru si můžete stáhnout z App Storu zdarma.

Dnes nejčtenější

.