Zavřít reklamu

Chytré osvětlení se těší mezi uživateli čím dál větší popularitě, kterou brzdí snad jen jejich vyšší pořizovací cena. Čas od času se však objeví akce, díky které je lze pořídit o poznání levněji. Přesně taková akce nyní běží i u našeho partnera iWantu, u kterého můžete díky slevovému kódu PHILIPS10 získat 10% slevu na inteligentní osvětlení z řady Philips Hue. 

CatHero_998x200_Philips-hue

Produktů, na které akce platí, je celá řada. Vybírat můžete jak z klasických žárovek, tak i z různých světelných pásků či dokonce přímo lustrů nebo nástěnných či sloupkových svítidel, kterými můžete zkrášlit jak svůj interiér, tak i exteriér. Obrovskou výhodou produktů z řady Hue je pak kromě jejich designu a kvality a kompatibilita s platformou HomeKit, díky čemuž je můžete velmi snadno ovládat skrze nativní aplikaci Domácnost na iPhonu, Apple Watch, Macu, ale třeba také hlasem pomocí Siri z HomePodu. Možnosti ovládání jsou přitom skutečně široké a kromě regulace svítivosti lze světla třeba i načasovat nebo přebarvit do odstínů, na které máte zrovna chuť. 

Velmi široká je jak nabídka, tak i cenový rozptyl. Zakoupit totiž můžete produkty za méně než 1000 korun, ale také produkty, jejichž cena atakuje 6 tisíc korun. Pozitivní přitom je, že mnohé z nich už jsou ve výprodeji, díky kterému lze jejich cenu za pomocí slevového kódu snížit ještě hlouběji pod cenu běžnou. Pokud tedy nad pořízením chytrých světel přemýšlíte, rozhodně na nabídku iWantu mrkněte. Desetiprocentní sleva totiž zkrátka potěší a produkty, na které jí lze uplatnit, jakbysmet. 

Dnes nejčtenější

.