Zavřít reklamu

Pokud patříte mezi klienty Raiffeisenbank a prahnete po placení skrze Apple Pay, máme pro vás velmi příjemnou zprávu. Na oficiálním facebookovém profilu této banky se totiž dnes objevil příspěvek týkající se brzkého spuštění podpory právě jablečné platební služby. Raiffka se tak zařadí k dalším sedmi bankovním institucím, které v Česku již Apple Pay nabízí.

Příspěvek Raiffeisenbanky z Facebooku ohledně spuštění Apple Pay

Banka na svém Facebooku uvedla, že Apple Pay si budou moci uživatelé užít už od října. Jelikož však ten už pěkných pár dní je, byly komentáře pod příspěvkem zahlceny dotazy na přesnější datum, přičemž stejný dotaz jsme bance zkusili položit přes její sociální sítě i my. Odpovědi jsme se však stejně jako ostatní zvědavci v komentářích nedočkali. Dle slov správců sociální sítě sice dojde ke spuštění skutečně již velmi brzy, avšak kdy přesně prozradit zatím nemohou. Nicméně vzhledem k tomu, že dnešním příspěvkem Raiffka mnohé své klienty velmi navnadila se dá očekávat, že se spuštěním služby příliš dlouho otálet nebude. Překvapivé by dokonce nebylo ani spuštění do konce tohoto týdne.

Apple Pay spustil kalifornský gigant v České republice ve druhé polovině února a to skutečně ve velkém stylu. Prakticky všechny banky i nebankovní instituce, které jeho podporu nabízely, se shodovaly na tom, že je o službu enormní zájem, který mnohonásobně převyšuje zájem o konkurenční Google Pay. Ani obří zájem však paradoxně zatím nepřinutil ke spuštění jednu z největších tuzemských bank, ČSOB. Ta se sice již několikrát vyjádřila, že službu již chystá a spustí jí na podzim, avšak s přesným měsícem zatím nevyrukovala. Nicméně vzhledem k tomu, že k 1. listopadu chystá banka velké změny svých smluvních podmínek víceméně očekáváme, že v tento den či ve dnech následujících služba dorazí. Snad se pak kromě podpory ČSOB dočkáme i podpory Apple Pay ze strany Fio Banky a dalších pár bank, které stále službu nenabízí.

Dnes nejčtenější

.