Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

Sprite Pencil

Pomocí aplikace Sprite Pencil můžete vytvářet jednoduché grafické dokumenty, a to konkrétně takzvané sprites. Ty se vytváříte ve mřížce a skládají se z několika bodů, které vám ve výsledku dávají výsledný obrázek. Pro podrobnější informace se můžete podívat do níže přiložené galerie.

iChecklist

Jak je již z názvu patrné, v rámci aplikace iChecklist si můžete dle libosti vytvářet takzvané check listy, neboli kontrolní seznamy, které vám vždy připomenou určitou aktivitu či úkol. Jakmile nějakou položku ze seznamu splníte, postačí ji jednoduše odškrtnout a pokračovat v plnění dalších úloh.

Halloween Spooky Sound Box!

Ačkoliv se u nás v České republice Halloween neslaví, rozhodně zde najdeme spousty nadšenců, kteří i v našich končinách tento svátek oslavují. Aplikace Halloween Spooky Sound Box! vám nabídne hned 96 strašidelných zvukových efektů, které jsou s Halloweenem úzce spojeny, a vy tak budete moci například po nocích strašit vaše přátele.

Photo Scanner Plus

Pokud byste chtěli vaše staré fotografie přenést do digitální podoby a nemáte zrovna po ruce skener, aplikace Photo Scanner Plus by se jej měla pokusit nahradit. Tato aplikace totiž dokáže velice jednoduše naskenovat fotografie a následně je taktéž dokonce i upravovat.

Graffiti – Stickers for iMessage

Zakoupením aplikace Graffiti – Stickers for iMessage si odemknete zbrusu nové a originální samolepky, které můžete využít v rámci aplikace iMessage. Jestliže pro chatování často používáte právě tuto aplikaci, rozhodně oceníte každé její obohacení a rozhodně vás taktéž potěší, že appka Graffiti – Stickers for iMessage je ke dnešnímu dni zcela zdarma.

Draw Rider Plus

Ve hře Draw Rider Plus, která disponuje naprosto jednoduchým designem, se budete potýkat s jedním úkolem, který je zároveň největším problémem – bezpečně se dopravit z bodu A do bodu B. Každá mapa v této arkádě totiž disponuje hned několika nástrahami, které vám průběh hrou rozhodně neusnadní.

Crazy Run

Jako poslední položku dnešního seznamu her a aplikací si uvedeme hru Crazy Run, která má velmi podobné grafické zpracování jako výše zmiňovaný Draw Rider Plus. V této hře se však ocitnete v roli běžce, který musí překonat všechny překážky, které se před ním ocitnou.

Dnes nejčtenější

.