Zavřít reklamu

S blížícím se spuštěním Apple TV+ přibývají i trailery, kterými se Apple snaží své uživatele na novinku nalákat. Dnes v noci k nim přibyl trailer na seriál For All Mankind, který by mohl být alespoň dle dostupných informací jedním z nejzajímavějších počinů, které si na nové platformě budeme moci užít. 

Seriál For All Mankind má realisticky zachycovat “běžný” život astronautů, inženýrů a jejich rodin při dobývání vesmíru. Právě vesmírný program a NASA má být pro všechny hrdiny seriálu alfou a omegou jejich života, který mu tak jsou ochotni zcela podřídit. Jen tak totiž dokáží vědění lidstva posunout na novou úroveň. V seriálu by se měla objevit celá plejáda skvělých herců v čele s Joelem Kinnamanem, Michaelem Dormanem, Wrenn Schmidt, Shantel VanSanthen, Sarah Jones či Jodi Balfour. Na producentské židle pak usedli cenami ověnčení producenti Ronald D. Moor, Matt Wolpert a Ben Nedivi. Už podle těchto jmen se tak dá očekávat skutečně parádní podívaná.

Apple TV+ startuje už zhruba za měsíc – konkrétně 1. listopad – a For All Mankind na ní bude dostupný hned od prvního dne. Stejně tak si budeme moci první listopadový den užít snímky The Morning SHow, Diskinson, See či The Elephant Queen. Další pak dodá Apple do služby v následujících týdnech či měsících. Co se týče ceny, v České republice bude možné službu využívat za 139 korun měsíčně s tím, že jablíčkáři, kteří si zakoupili po Keynote nový iPhone, iPad, Mac či iPod touch budou mít možnost využít rok bezplatného předplatného, což je pro ně rozhodně skvělý bonus. Nezbývá tedy než doufat, že budou všechny snímky skutečně kvalitní a tedy i konkurenceschopné pro pořady Netflixu či HBO GO. 

Dnes nejčtenější

.