Zavřít reklamu

V pátek jsme se dočkali uvedení nových iPhonů 11, 11 Pro a 11 Pro Max do prodeje. Společnost Apple své nejnovější vlajkové lodě i jejich funkce propaguje prostřednictvím homepage svého webu, vypouští do éteru videa a přizpůsobuje novým iPhonům výlohy svých značkových prodejen. V nich také nyní nově probíhá propagace služeb zákazníkům prostřednictvím příslušných materiálů.

Poslední dobou můžete velmi snadno získat pocit, že nové iPhony jsou téměř kdekoliv, kam se hnete. Jsou ústředním motivem webu společnosti Apple, v jejíž horní části můžeme vidět detailní záběr na iPhone 11 Pro spolu se stručnou, ale údernou zmínkou o fotoaparátu, displeji nebo třeba výkonu nového modelu V závislosti na tom, zda otevřete tuzemskou, nebo třeba americkou verzi webu Applu, můžete na homepage dále vidět i zmínky o ceně včetně varianty nákupu na protiúčet, při posunu stránky se pak můžete seznámit s novými funkcemi. Své značkové prodejny pak společnost Apple vybavila informačními a propagačními letáky a kartami, jejichž prostřednictvím se zákazníci mohou seznámit nejen s novými produkty, ale také s nabízenými službami.Letáky propagují například službu AppleCare+, iCloud, Apple Card, ale také nové služby Apple TV+, Apple Arcade, Apple News+ a Apple Music.

Nechybí ani videa

V Applu moc dobře vědí, že videa ve stylu „behind the scenes“ jsou divácky velmi vděčná, proto také v rámci propagace svého nového iPhonu 11 Pro vydal spot, v němž můžeme vidět, jakým způsobem využil nový smartphone fotograf Justin Bettman. Ten s jeho pomocí nafotil řadu snímků po celém světě. Bettman se při focení nebojí netradičních a zvláštních lokací, a v příslušném videu můžeme celý proces jeho tvorby sledovat zblízka.

Dnes nejčtenější

.