Zavřít reklamu

Rok se s rokem sešel a my v redakci opět držíme v rukou krabici se zbrusu novou generaci Apple Watch, kterou Apple představil teprve minulý týden na pódiu Divadla Steva Jobse. Ještě než se pustíme do jejího hodnocení bychom si však mohli spolu s vámi udělat malý unboxing. Přeci jen, rozbalování Apple produktů má své nezaměnitelné kouzlo a ten magický moment, kdy jablíčkář odklopí horní díl krabice a poprvé spatří svou novou iHračku je zkrátka k nezaplacení. Dost ale bylo úvodních formalit, pusťme se nyní do samotného rozbalení. 

Pokud jste doufali, že se Apple rozhodne po roce opět své balení Apple Watch přepracovat, musíme vás zklamat. Hodinky totiž dorazily v prakticky stejné formě balení jako tomu bylo vloni u Apple Watch Series 4. Vnější papírový obal tedy v sobě ukrývá celkem dvě krabičky, přičemž v jedné z nich naleznete vámi zvolený řemínek a v té druhé pak klasicky samotné hodiny spolu s nabíjecím kabelem, adaptérem, manuály a samozřejmě nálepkami. Nic víc, nic míň. To však ve výsledku vůbec nevadí, jelikož je to vlastně vše, co k hodinkám a jejich používání potřebujete – samozřejmě vyjma chytrého telefonu, s jehož vlastnictvím však Apple už tak trochu počítá. 

Hodinky jsou jako v loňském roce uloženy samostatně ve vylisované papírové prohlubni. Kromě ní je chrání i hezké pouzdro z pevnější látky, díky kterému se nemají hodinky v krabičce prakticky šanci poškrábat. Škoda jen, že víc využití než právě pro ochranu displeje při přepravě toto pouzdýrko nemá. Stejně jako vloni však za něj musím Apple pochválit, jelikož je dle mého názoru takto zabalený produkt skutečně vzorovým příkladem pro ostatní. A jaké hodinky jsou? To vám prozradíme na našem magazínu už za malou chvíli v rámci našich prvních dojmů. 

Apple Watch Series 5

Dnes nejčtenější

.