Zavřít reklamu

Tisková zpráva: Už potřetí proběhne obnovená AppParade pod hlavičkou vývojářského studia SYNETECH a znovu bude řešit aktuální téma. Na nadcházející soutěži a setkání pro milovníky appek se budeme bavit o cestě od nápadu k realizaci projektu.

Věděli jste, že 9 z 10 mobilních aplikací nakonec zanikne? A že přes 80 % appek má globálně méně než tisíc stažení? Zkrátka, vydat aplikaci, která stojí za to, je čím dál složitější… A proto se na AppParade 33 bude tentokrát v soutěžním duchu probírat to, co zapříčinilo, že právě onen finální nápad byl tím, který dostal zelenou pro vývoj mobilní aplikace.

„Často se mi stává, že za mnou chodí klienti, kteří mají nápad na aplikaci. Nicméně tento nápad není ničím podložen a je to jenom jejich vlastní myšlenka. Tyto aplikace nebývají úspěšné, nejsou schopny najít své uživatele a práce na takovém projektu je ve výsledku demotivační pro obě strany,“ říká o situaci v oboru i myšlence za další AppParade CEO pořádajícího vývojářského studia SYNETECH Vratislav Zima a dodává: „Rád bych se proto více zaměřoval na první fázi, kde probíhá validace nápadu na mobilní aplikaci a celkové ověření toho, že produkt na daném trhu bude mít úspěch. Zjištění, zda je zrovna mobilní aplikace ten pravý nástroj, jak se dostat k uživatelům, je naprosto klíčové.“

Tyto myšlenky budou zajímavé nejen pro vývojáře, ale také veřejnost z řad byznysu či marketingu. Jde dál ten nápad, u kterého je na první pohled jasný byznysplán a finanční návratnost či ziskovost? Nebo preferují zadavatelé a následně uživatelé ty ideje, které usnadňují život a monetizace přijde sama? A pokud máte málo nápadů, ale toužíte měnit svět, kde hledat svou niku, kudy prorazit? 

Zkrátka, ani na AppParade 33 byste neměli chybět! Pokud se budete hlásit jako majitelé smysluplné appky nebo vývojáři, vězte, že se vám opět dostane zpětné vazby od odborné a hvězdné poroty a také ceny v podobě byznysových konzultací (a kontaktů) od company buildera Creative Docku, chytrý telefon od společnosti HONORrozpočtu 5.000 Kč na propagaci na sociálních sítích od SYNETECHu.

Pokud přijdete jako diváci, pak se krom atmosféry zaplněného sálu těšte také na rozšíření obzorů v tomto tématu a pro jednoho hlasujícího máme už tradičně připraven také nový smartphone HONOR. 

25. 11. 2019, v 19:30 se tedy opět sejdeme ve Vnitroblocku, vstupné je zdarma. Své aplikace můžete přihlásit na www.AppParade.cz do 10. 11. 2019 a novinky najdete na Facebooku @AppParade. Těšíme se na vás!

Dnes nejčtenější

.