Zavřít reklamu

Jablečná společnost si z úniků ohledně její nejnovější služby jménem Apple TV+ nic nedělá. Naopak, svou konkurenci Netflixu propaguje kde se jen dá a neváhá k tomu využít několik miliard dolarů, které do projektu investuje. Po několika oznámených chystaných pořadech a seriálech tu totiž máme další počin, tentokrát dramatický dokument Dads, za nímž stojí herečka Bryce Dallas Howard, jež se stala tváří tohoto pozoruhodného snímku.

Ať už je to s Apple TV+ jakkoliv, kalifornský gigant svému projektu zkrátka věří, což dokazují také obrovské investice, které do služby pumpuje. Podle slov představitelů společnosti se Apple snaží o konkurenci Netflixu, nýbrž nikoliv v kvantitě, ale v kvalitě. Společnost si chce dát na snímcích ze své vlastní dílny záležet a přijít s něčím originálním, co by opět trochu rozvířilo stojaté vody kinematografického průmyslu. K uskutečnění této iniciativy se Apple rozhodl využít například také nejnovější přírůstek do seznamu, dokumentární počin Dads, v němž si zahraje herečka Bryce Dallas Howard. Tu můžeme znát zejména z třetího Spider-Mana nebo upíří ságy Twilight. Premiéry se snímek dočká na mezinárodním filmovém festivalu v Torontu a následně se objeví také na Apple TV+.

Souvisejíci

Složitý příběh od dokumentu Dads nečekejte. Pokud vám něco říká seriál Taková moderní rodinka, tak přesně v tomto duchu se bude nejnovější počin nést. Prim budou hrát rodinné vztahy, rodičovství a předávání poselství a zkušeností, které herci za svůj život nasbírali. Snímek totiž přilákal také nějaké známé tváře a na stříbrném plátně se objeví například Will Smith, Jimmy Fallon nebo Neil Patrick Harris. Právě tito filmoví velikáni se mladší generaci pokusí předat svou nabytou moudrost, a ač spekulace hovoří o tom, že je Dads místy pořádně dramatický, nemá chybět humor na odlehčení a jakýsi nadhled. Jak se ale dokument povedl se dozvíme až v listopadu, kdy se Apple TV+ dočkáme. Na jaké snímky se těšíte vy?

Dnes nejčtenější

.