Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

Vocabulary – Learn New Words

Opakování je matka moudrosti, a to platí o vše, co chceme umět. V tom případě je tu váš osobní Slovník, s nímž se toho naučíte hodně. Rozšiřte slovní zásobu a trapte váš mozek. Už se totiž nestane, že byste na něco zapomněli.

BeCasso: Photo to Painting App

Chcete vaše fotografie proměnit v umělecké dílo? BeCasso vám dovolí během jednoho kliknutí proměnit fotky v obraz. Obdivujete Piccasa, van Gogga nebo Hokusia. Jejich styl budete mít na dosah a mnoho dalšího. Zazařte.

Whay: Shopping List

Nestresujte se zbytečně nákupy, když si je v pohodlí můžete naplánovat doma. Vytvořte si jednoduchý a přehledný nákupní seznam. Přidejte si k nim i nákupní místa a ušetřete čas, a pokud něco nestíháte, přes iMessenger vše snadno pošlete.

COOK + CURE | Food is Medicine

Ne nadarmo se říká, že jsme to, co jíme. Proto bychom se měli zaměřit na to, co naše tělo chce a potřebuje. Tahle aplikace je zaměřena na ty z vás, kterým záleží na zdraví. Vše si můžete nastavit podle vašich preferencí a potřeb.

Dive Inside

Přemýšleli jste někdy o tom, jaké to je ponořit se pod hladinu oceánu? Dive Inside vám s tímto zážitkem pomůže, akorát se připravte na noční zážitek z potápění. Aby to nebyla však nuda, budete muset najít poklady a vypořádat se s nebezpečími, které na vás pod vodou čekají.

DittyMoji – The President

Jste politicky smýšlející jedinci a baví vás americký prezident? Tak to jsou tyto samolepky pro iMessenger to pravé ořechové. Obohaťte chat o Donalda Trumpa a vychutnejte si zábavu, která je s jeho osobou spjata.

Bundle for iWork

Hledáte ideální zdroj šablon pro vaše iWorks? Teď můžete mít na dosah vašeho iPhonu nebo iPadu spoustu zajímavých stylů, které využijete při práci s Pages, Numbers nebo Keynote. Záleží už pouze na vás, jak tento nástroj využijete ve váš prospěch.

Dnes nejčtenější

.