Zavřít reklamu

Pravidelně vám přinášíme seznam několika zajímavých macOS aplikací a her z Mac App Storu a ze Steamu, které jsou v daný den zdarma či za zvýhodněnou cenu. Snažíme se vybírat jen ty nejzajímavější, které by vám mohly být k užitku. Bohužel, může se stát, že aplikace opět sklouzne k původní ceně, což však neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na název aplikace.

Typeeto: remote full size bluetooth keyboard

Jsme obklopeni všemožnými zařízeními, které však nedisponují klávesnicí. Tenhle problém řeší Typeeto. Ta se snaží udělat z vašeho MacBooku bezdrátovou klávesnici. Nezáleží na tom, jestli jde o iPad, PlayStation či jiné zařízení.

Původní cena: 499 Kč (199 Kč)

Pasta

Jednoduchých a užitečných nástrojů je opravdu málo. Mezi ně se řadí i Pasta, jenž díky svému přehlednému designu umožní snadno a rychle najít již zkopírovanou věc, a to všechno na jednom místě. Nastartujte svou produktivitu.

Původní cena: 329 Kč (zdarma)

Infinity Monitor

Máte více monitorů napojených na sobě? Ztrácí se vám kurzor na druhé straně obrazu, ale vy jej potřebujete okamžitě na druhé straně? S tím pomůže Infinity Monitor, protože kurzor Macu může být vcukuletu na druhé straně.

Původní cena: 49 Kč (25 Kč)

Slevy her pro Mac na Steamu

Little Nightmares

Původní cena:19,99€ (5€)

Her Story

Původní cena: 8,19€ (1,64€)

GRIS

Původní cena: 16,99€ (10,19€)

Chaos on Deponia

Původní cena: 19,99€ (1,99€)

Dnes nejčtenější

.