Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Chtěli byste své zápěstí obohatit něčím chytrým, ale za Apple Watch se vám utrácet nechce? Pak pro vás máme super tip. Na Mobil Pohotovosti totiž právě zlevnili v rámci akce Oholené ceny na kost smartwatch a fitness náramek od Fitbitu a to skutečně o hodně. Pojďme se tedy na tyto produkty podívat blíže.

Smartwatch Fitbit Versa Lite

Pokud jste příznivci chytrých hodinek, zaujmout by vás mohla parádní sleva na model Versa Lite od Fitbit. Ten se může pochlubit velmi pěkným designem, ale také monitoringem aktivity, spánku či srdečního tepu. Nabízí ale i spoustu aplikací a kompatibilitu s iOS i Androidem, takže je budete de facto moci využívat podobně jako Apple Watch. Tyto hodinky jsou navíc voděodolné a to do 50 metrů (podle laboratorních měření), takže se s nimi nemusíte bát vyrazit na koupaliště či do moře. Potěší i možnost výběru ciferníků z více než tisíce možností či čtyřdenní výdrž baterie. To vše za parádních 3390 korun namísto obvyklých 4190 korun. 

Fitness náramek Fitbit Charge 3

Neřadíte-li se mezi fanoušky smartwatch, sáhnout můžete po fitness náramku Fitbit Charge 3. Po designové stránce se jedná o klasický fitness náramek (byť velmi povedený), který se chlubí opět voděodolností do 50 metrů, sledováním srdeční frekvence, až sedmidenní výdrží baterie, ale také možností přijímat notifikace či detailně monitorovat váš trénink. Stejně jako v předešlém případě je kompatibilita s iOS a Androidem zaručena. Potěší ale například i schopnost automaticky rozpoznat vykonávaná pohyb a podle něj spustit trénink. Charge 3 od Fitbitu můžete díky akci Oholené ceny získat za 3390 korun namísto obvyklých 4490 korun. 

Dnes nejčtenější

.