Zavřít reklamu

Pravidelně vám přinášíme seznam několika zajímavých macOS aplikací a her z Mac App Storu a ze Steamu, které jsou v daný den zdarma či za zvýhodněnou cenu. Snažíme se vybírat jen ty nejzajímavější, které by vám mohly být k užitku. Bohužel, může se stát, že aplikace opět sklouzne k původní ceně, což však neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na název aplikace.

Fudget: Budget Planner Tracker

Jednoduchost, přehlednost a výdaje pod kontrolou slibuje aplikace Fuget. Vlastnosti, které si zamilujete a intuitivní ovládání, které pod kůži dostane každý. Mějte své peníze pod dozorem, ať se nemusíte stresovat s tím, že zmizely a nevíte kam.

Původní cena: 129 Kč (99 Kč)

The Vector Converter

Potřebujete svůj výtvor někomu poslat, ale nemáte ten správný výstupný formát? Nemusíte se bát, svá vektorová díla jednoduše překonvertujete do potřebného formátu. Tahle aplikace to za vás udělá jednoduše, jen nezapomeňte být připojeni k internetu, protože většinu úkonů dělá na něm.

Původní cena: 129 Kč (zdarma)

The Tiny Bang Story

Na malou planetu dopadl meteorit a poškodil okolí. Vytratil se tak klid a na vás je, abyste vše dali do pořádku. Stačí jen zapnout vlastní představivost a vše bude hned veselejší. Dokážete malé planetě dodat její původní vzhled.

Původní cena: 129 Kč (25 Kč)

Slevy her pro Mac na Steamu

The Way

Původní cena: 14,99€ (2,24€)

Verdun

Původní cena: 17,50€ (5,25€)

Tannenberg

Původní cena: 16,79€ (8,39€)

Swordbreaker The Game

Původní cena: 2,99€ (1,64€)

Dnes nejčtenější

.