Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

Reminder Pro-Minimalist remind

Aplikace, která vás nenechá už nic zapomenout. Nastavte si v aplikaci Reminder Pro-Minimalist remind vše, co potřebujete za daný časový úsek stihnout a ona vám to oznámí. Podporuje také připomenutí narozenin, svátků či výročí.

Around the World in 80d 2019

Cestujte po celé širé planetě pomocí této krásné puzzle hře. Around the World in 80d 2019 je zábavná logická hra, která vás pohltí svým zpracováním. Objevujte svět a učte se o různých kulturách, sbírejte nejznámější budovy světa a najděte všechny poklady světa.

QuickClip

Uložte si všechen zkopírovaný text snadno a nejrychleji, jak to jen jde. QuickClip je velmi užitečná aplikaci pro správu schránky pro kopírování. Nabízí jednoduché uživatelské rozhraní a nabízí možnost widgetů na vaši obrazovku. Synchronizace s iCloud.

BeCasso: Photo to Painting App

Proměňte své fotografie v jedinečné umělecké dílo s vysokým rozlišením. BeCasso je profesionální vysoce kvalitní aplikace pro úpravu obrázků s vysokým rozlišením, která vám umožní převést vaše snímky a fotografie do jedinečných obrazů.

Lock Photo – Hide Photo

Jedná se o aplikaci, která vám dokáže skrýt vaše tajné fotografie a data pomocí přístupového kódu, nebo TouchID. Aplikace podporuje všechny formáty, které potřebujete včetně GIFů, živých fotografií či URL odkazů.

Knitting Chart

S touto aplikací si můžete nakreslit své vlastní pletací a háčkovací vzory. Importujte své obrázky ve formátu PDF a sledujte, jak vám to aplikace vypočítá. Pokud vás tato aplikace nezaujme, zkuste práci přenechat vaší babičce.

Videc – Any Video Converter

Upravte snadno a rychle video do jiného formátu přímo ve vašem iOS zařízení. Můžete upravit rozsah videa. Podporuje také vlastní nastavení. Přenosovou rychlost můžete změnit a zmenšit tak velikost souboru. Má také vestavěný přehrávač videa.

Dnes nejčtenější

.