Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

WordMap: Interactive Thesaurus

Rozšiřte svou slovní zásobu v anglickém jazyce a udělejte ze sebe mistra konverzace za pomoci aplikaci WordMap: Interactive Thesaurus. Nalezněte synonymní slova, která k sobě patří a zkoumejte vztahy mezi nimi.

PhotoPad for Instagram

Vhodná aplikace, která by jednoduše přenesla Instagram na váš iPad se hledá těžko. PhotoPad for Instagram je nejlépe navržená aplikace pro přenesení Instagramu na iPad. Jednoduché zabezpečené přihlášení. Zůstaňte v obraze i na vašem jablečném tabletu.

Remote Control for Mac – Pro

Ovládejte vaše Mac zařízení bez toho, aniž byste se ho dotkli. Aplikace Remote Control for Mac přináší ovládání klávesnic, myší, aplikací a systémových akcí pomocí vašeho iPhonu. Převezměte plnou kontrolu nad vaším počítačem odkudkoli.

Ananda

Uvolněte se a meditujte s aplikací Ananda. Soustřeďte se na kvalitní zvuky, které vám pomůžou relaxovat a stimulovat vaše mozkové vlny. Odpočívejte a získejte maximum energie z vašeho odpoledního šlofíka. Dosáhněte konkrétního stavu mysli nebo nálady.

Jumpy Kangaroo

Hraní Jumpy Kangaroo je prosté a velice jednoduché. Klepejte do své obrazovky, aby váš klokan skočil a vyhnul se tak nástrahám, které si pro vás vývojáři této bláznivé hry připravili. Vyzvěte své přátele a vzájemně se překonávejte.

Ocmo

A máme pro vás další zajímavou plošinovku. Tentokrát hráči oceňovanou ninja hru Ocmo, která je výzvou i pro zkušené hráče plošinovek. Přežijte 80 nebezpečných úrovní a objevte tajemství, které se ve hře skrývá.

Dice In Cup Game

Hledání předmětu v kelímcích, kterými protivník náhodně zatočí, je zábava, která má za sebou už dlouhou historii. Vaším úkolem je zjistit, ve kterém šálku leží kostky, které jsou hlavním artiklem této odpočinkové hry. Dokážete se vždy správně trefit?

Dnes nejčtenější

.