Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Pošilháváte po novém iPhonu, ale nejste si jistí, zdali do něj jít? Teď máte možnost při nákupu ušetřit až 2 000 Kč. Stačí se svým starým zařízením zajít do iWantu a pořídit si tam nové zařízení. To staré od vás vykoupí za co nejlepší cenu, a při nákupu nového navíc  k výkupní ceně přidá výše zmíněný bonus. Cože? Už se nemůžete dočkat, až si rozbalíte krabičku?

uvodni-JBLK

Postup výkupu určitě znáte, ale opakování je matka moudrosti. V případě, že už máte vybraný svůj vysněný iPhone, který vám bude dělat společnost, není nic jednoduššího, než si cenu spočítat na stránkách prodejce. Vyberete váš aktuální iPhone, se kterým se chcete rozloučit a odpovězte na několik prostých faktů a výkupní cenu budete orientačně vědět. Nemůže se tak stát, že byste přišli do prodejny nepřipravení. Zařízení si samozřejmě můžete vzít i na splátky.

Za starý iPhone 8 s 256 GB paměti získáte výkupem až 10 500 Kč, v případě dobrého stavu. Poté si můžete pořídit třeba iPhone XR s 64 GB již od 9 990 Kč anebo si jej vzít za 339 Kč měsíčně na splátky.

do-textu-2

iWant nevykupuje iPhone 5 a starší modely, na co bychom vás chtěli jenom upozornit. Výhodou výkupu samozřejmě zůstává to, že nemusíte své zařízení složitě prodávat a stačí vám k tomu pouze vaše občanka, nepotřebujete doklad o koupi.

Dnes nejčtenější

.