Zavřít reklamu

Pravidelně vám přinášíme seznam několika zajímavých macOS aplikací a her z Mac App Storu a ze Steamu, které jsou v daný den zdarma či za zvýhodněnou cenu. Snažíme se vybírat jen ty nejzajímavější, které by vám mohly být k užitku. Bohužel, může se stát, že aplikace opět sklouzne k původní ceně, což však neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na název aplikace.

Folder Factory

Složky v poslední době vypadají celkem fádně. Proč tedy neudělat něco jinak a odlišti je. S Folder Factory složky na ploše odlišíte tak, že nebudete muset luštit jejich název. Zkrátka si přidáte váš unikátní obrázek či barvu. Meze se fantazii nekladou

Původní cena:99 (49 Kč)

HQ Photo Enlarger

Někdy se nám do vínku přimísí fotka, kterou nechceme oříznout, ale naopak zvětšit. Co teď? Zvětšení ve fotoeditorech zapříčiní znehodnocení kvality fotky. Teď už se nemusíte bát. S touhle aplikací můžete fotku zvětšit, program vše vypočítá tak, aby výsledný obraz byl čistý a nezkreslený.

Původní cena:379 Kč (zdarma)

Drop – Color Picker

Potřebujete jednoduchý, ale zároveň užitečný nástroj. Tentokrát potěšíme grafiky a všechny, kdo potřebují zjistit kód pro danou barvu, ať už na fotce, webu či kdekoliv v systému. Stačí jen kliknou, najet myší, vybrat si a použít. Snazší už to nebude.

Původní cena: 99 Kč (79 Kč)

Slevy her pro Mac na Steamu

The Black Watchmen

Původní cena:8,19€ (2,04€)

Sphinx and the Cursed Mummy

Původní cena:14,99€ (4,94€)

Toby: The Secret Mine

Původní cena: 8,99€ (3,59€)

Dead Effect

Původní cena:4,99€ (0,99€)

Dnes nejčtenější

.