Zavřít reklamu

Pravidelně vám přinášíme seznam několika zajímavých macOS aplikací a her z Mac App Storu a ze Steamu, které jsou v daný den zdarma či za zvýhodněnou cenu. Snažíme se vybírat jen ty nejzajímavější, které by vám mohly být k užitku. Bohužel, může se stát, že aplikace opět sklouzne k původní ceně, což však neovlivníme. K aplikacím se dostanete skrze odkaz v jejich názvu.

BBEdit

Tohle není jenom obyčejný textový editor, jak by se mohlo na první pohled jevit. Aplikace BBEdit toho nabídne více, a to nejen pisálkům, ale i vývojářům webových stránek či aplikací. Jednoduché vyhledávání a manipulace s kódem

Původní cena: 1 171 Kč (Zdarma)

Boom2:Volume Boost & Equalizer

Zvuk, o ten tu běží. Potrpíte si na kvalitním zvukovém nastavení a s tím, co předvádí váš Mac či MacBook nejste spokojení. S aplikací Boom 2 tuto nepříjemnost můžete změnit nastavení a získat tak odlišní zážitek z poslechu hudby nebo sledování filmů. Odtud už nevede žádná cesta zpět.

Původní cena: 599 Kč (379 Kč)

Translate Tab

Někdy se prostě stane, že narazíte na internetu na stránku v jazyce, kterému nerozumíte. Translate Tab vám nabídne překlad přímo z menu lišty, takže bude všude dostupná. Stačí text jednoduše zkopírovat, vložit a vybrat si jazyk.

Původní cena: 299 Kč (129 Kč)

Slevy her pro Mac na Steamu

LIMBO

Původní cena: 9,99 € (1,99 €)

Thomas Was Alone

Původní cena: 7,99 € (3,99 €)

Cities: Skylines

Původní cena: 27,99 € (6,99 €)

Bastion

Původní cena: 12,49 € (3,12 €)

Macbook 12" od Apple

Dnes nejčtenější

.