Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

notally

Totally je schopen přidávat a odečítat čísla při záznamu poznámek. Jednoduše zadejte číselné hodnoty v rámci poznámky a součet se vypočítá automaticky nahoře. Pozitivní čísla jsou zobrazena modrou barvou a záporná červenou. Aplikace zahrnuje synchronizaci přes iCloud a podporu Touch ID.

[appbox appstore id989345503 oldprice=“79Kč“]

InstantGrid

Rychlý a výkonný nástroj na úpravy obrázků pro sociální média, který vám umožní dané soubory upravit či vylepšit přidáním efektů, a to vše v několika málo „tapnutí“. InstantGrid má na výběr širokou škálu nástrojů, včetně mřížky, panoramatu, otočení a vodoznaku.

[appbox appstore id1188755504 oldprice=“49Kč“]

Catch a Color

Dokažte své reflexní schopnosti tím, že uvidíte, jak dlouho vydržíte. Poklepejte na svou obrazovku, abyste uspořádali své kbelíky. Zkuste chytit co nejvíce barev, ale buďte opatrní, máte pouze jeden život! Hra je rychlá a ideální pro zabití pár minut, ať už jste kdekoliv. 

[appbox appstore id1069663413 oldprice=“25Kč“]

Mendeleev.me

Posláním této aplikace je vzdělávat mladší generaci prostřednictvím technologie. Mendeleev.me poskytuje stručné informace pro všechny chemické prvky, virtuální laboratoř pro provádění různých experimentů. Zkrátka zábavný způsob učení chemie.

[appbox appstore id1372490675 oldprice=“129Kč“]

TriMeshlmanger

TriMeshlmanger je aplikace, která generuje trojúhelníkovou síť z fotografie a převede ji na vektorový obrázek. Můžete snadno zažít digitální umění. Z kombinací můžete získat nejen jednoduché trojúhelníkové pletivo, ale k složitější květinový vzor nebo tečkovaný vzor. 

[appbox appstore id961385818 oldprice=“49Kč“]

UnFollow for Instagram +

„Kdo mě zase přestal sledovat na Instagramu?“ Pokud si tuto otázku kladete často, aplikace UnFollow for Instagram + vám zaručeně pomůže. Až se tedy nějaký váš „kamarád“ rozhodne dám vám „Unfollow“, budete to hned vědět.

[appbox appstore id554456974 oldprice=“129Kč“]

GPS Tracker | GPS tracking

GPS Tracker přináší zábavné a snadné sledování celé rodiny! Můžete si jej nainstalovat na tolik zařízení, kolik jen budete chtít. K dispozici máte 24hodinovou historii přehrávání, traťovou rychlost nebo neomezené sdílení. Systém používá ke komunikaci se serverem šifrování SSL, které dokonale chrání vaše soukromí.

[appbox appstore id540159351 oldprice=“25Kč“]

2018-iphone-lineup-fb

Dnes nejčtenější

.