Zavřít reklamu

ikona 632592_largerNíže jsme uvedli všechny zajímavé aplikace, které jsou dnes zdarma. Mějte však na paměti, že se může snadno stát, že aplikace opět sklouzne zpět na původní cenu. Bohužel my to neovlivníme a ujišťujeme vás, že v době psaní zdarma byla. Jestliže se vám obsah neukazuje správně, obnovte stránku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilu a aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Ke stažení můžete použít také QR kód. Malá ikonka u velké ikony aplikace značí, že je dostupná také pro Apple Watch.

Remote
Potřebujete nějaký dálkový ovladač pro váš Mac? Remote je ideální aplikací, jelikož vám umožní kontrolovat váš Mac pomocí iPhonu či iPadu. Aplikaci můžete využít jako klávesnici nebo trackpad. Také můžete pomocí aplikace ovládat hlasitost, prohlížet fotografie či si pouštět videa.

[appbox appstore id884153085 oldprice=“1,99€“]

Web Converter
Web Converter vám nabízí možnost ukládat webové stránky do formátu PDF, dokumentu Word nebo do textového souboru. Tyto soubory můžete rozesílat přes email, nahrát na Dropbox a Google Drive.

[appbox appstore id909536279 oldprice=“1,99€“]

Ready to Go
Perfektní aplikace pro ty, kteří musí mít v hlavě mnoho věcí, které nesmějí zapomenout udělat než odejdou ze svého obydlí. Ready to Go vám pomůže zkontrolovat všechny důležité věci jako např. zavřená okna, nakrmení domácího zvířectva, zda jsou všechna světla zhasnutá, je-li vypnutá žehlička či cokoliv jiného.

[appbox appstore id840140502 oldprice=“0,99€“]

Milkeddit
Rádi si pročítáte reddit? Milkeddit nabízí vše, co očekáváte od redditu. Aplikace podporuje vícero účtů, 3D Touch a mnoho dalších šikovných funkcí, které vám zjednoduší práci s redditem. Vyberte si rozvržení textu, náhledy na obrázky a zvolte si jeden z mnoha motivů (včetně nočního režimu). Snadno filtrujte obsah, odebírejte a označte záložkou subreddity pro pozdější shlédnutí.

[appbox appstore id1052514694 oldprice=“1,99€“]

Data Widget
Data Widget vám zobrazuje pomocí widgetu v oznamovacím centru aktuální úroveň prosurfovaných dat na vašem iPhonu a na Apple Watch.

[appbox appstore id915632592 oldprice=“1,99€“]

PDF Converter
PDF Converter je prostou a snadno použitelnou aplikací, která vám umožní konvertovat obrázky na PDF soubor. S touto aplikací můžete skenovat rovnou prostřednictvím fotoaparátu. Aplikace podporuje iPhone i iPad.

[appbox appstore id1084341972 oldprice=“0,99€“]

Chemio
Chemio vám přináší interaktivní periodickou tabulku, výpočet molární hmotnosti a 3D widget pro vytváření elektronové konfigurace atomu. Aplikace Chemio obsahuje všechny nezbytné chemické poznámky a informace pro studenty.

[appbox appstore id700723947 oldprice=“1,99€“]

EverFont PRO
EverFont PRO je šikovným nástrojem pro všechny vývojáře a designéry, kteří si chtějí vyzkoušet všechny možné druhy písma a vybrat pro svou aplikaci to nejlepší. Z aplikace si můžete vybrané písmo nakopírovat například do mailu nebo vyexportovat do PDF.

[appbox appstore id654896837 oldprice=“6,99€“]

Wireless Drive PRO
Wireless Drive PRO je jednoduchou a užitečnou aplikací, která převede vaše iOS zařízení na bezdrátové datové uložiště, které funguje přes WiFi. Převádějte své soubory bez limitů. Aplikace podporuje všechny možné formáty.

[appbox appstore id637425491 oldprice=“2,99€“]

One Wiki A Day
One Wiki A Day nebo také OWAK je zajímavá aplikace, která vám každý den ukáže jeden zajímavý článek z Wikipedie. Rozšiřuje vám tak obzory a snaží se vám vždy ukázat něco zajímavého a nového, co doposud neznáte, abyste zjistili nové informace a byli o něco vzdělanější. Aplikace nabízí skvělý design a zajímavou myšlenku. Zatím je bohužel k dispozici pouze v angličtině.

[appbox appstore id1016288054 oldprice=“0,99€“]

Cloudy
Cloudy je správcem souborů pro vaše cloudové služby. Aplikace podporuje účty na Dropboxu, Boxu a Google Drive. S touto aplikací můžete prohlížet a sdílet své soubory.

[appbox appstore id1098915158 oldprice=“2,99€“]

Stickyboard 2
Představte si obří bílou tabuli a k tomu nekončící štos samolepících bločků. Nic nepřebije bílou tabuli a samolepící bločky na zachycení všelijakých informací. S touto aplikací je opravdu snadné různě přeskupovat své nápady a myšlenky, zachytit jejich vzájemné propojení a najít důležité vzorce. Stickyboard vám přináší flexibilitu, výkonnost a pohodlí přímo do vašeho iPadu.

[appbox appstore id466102928 oldprice=“4,99€“]

Recipes Cook Book
Propadli jste vaření? Rádi sbíráte všemožné recepty a máte je rádi pohromadě a vždy po vaší ruce? Recipes Cook Book je ideální aplikací pro ukládání vašich receptů. Aplikace vám nabízí příjemný design a možnost přehledného organizování a vyhledávání. Dále nabízí možnost zabránění uzamknutí obrazovky při vaření, abyste nemuseli neustále odemykat vaše zařízení, obsahuje převaděč hmotnosti a mnoho dalšího.

[appbox appstore id1067679679 oldprice=“0,99€“]

RemoteCam
RemoteCam vám nabízí plnou kontrolu nad iPhonovskou kamerou přímo z Apple Watch. Zatřeste s hodinkami, abyste vyfotili fotku nebo začali snímat video na telefonu. Umožní vám měnit mezi přední a zadní kamerou a nastavit časovač zpožděného spuštění fotoaparátu (3 a 10 sekund). RemoteCam podporuje 3D Touch. Stačí říct: ,, Hey Siri, Launch Remote Camera.“ a aplikace se spustí na iPhonu i Apple Watch.

[appbox appstore id1046684036 oldprice=“1,99€“]

Net Master HD
Net Master HD je ultimátní mobilní řešení pro analýzu a diagnózu vašich síťových problémů. Tato aplikace byla vytvořena speciálně pro iPad. Všechny nezbytné nástroje tak budete mít hezky pohromadě v jedné aplikaci.

[appbox appstore id473144915 oldprice=“5,99€“]

QScanner
Chtěli jste někdy něco oskenovat vaším iOS zařízením? QScanner vám pomůže oskenovat všelijaké dokumenty, knihy, recepty a mnoho dalšího. Každý snímek můžete uložit jako PDF soubor či jako klasickou fotografii. Díky této aplikaci můžete své snímky také vylepšit a zvýraznit.

[appbox appstore id885050338 oldprice=“1,99€“]

Web Explorer
Web Explorer je zajímavým webovým prohlížečem, který umí odstraňovat reklamy, obsahuje výkonný stahovač, ftp klienta a další. Dále aplikace nabízí intuitivní, přehledné uživatelské rozhraní a podporu mnoha formátů.

[appbox appstore id473825218 oldprice=“0,99€“]

Lists
Máte rádi všelijaké seznamy? Lists je zábavnou barevnou aplikací, která slouží pro správu úkolů a jakýchkoliv seznamů. V případě, že potřebujete produktivní nástroj, na který se můžete vždy spolehnout, tak s Lists rozhodně chybu neuděláte.

[appbox appstore id1035448962 oldprice=“2,99€“]

Office to PDF
Potřebovali jste někdy převést dokumenty na PDF soubor? Office to PDF vám umožní konvertovat různorodé soubory (.PPT, .PPTX, .DOC, .DOCX, .XLSX, .XLS) na PDF soubor. Vaše PDF můžete sdílet přes email, Dropbox či Google Drive.

[appbox appstore id897413523 oldprice=“1,99€“]

PhoneBook
PhoneBook je aplikací, která se zaměřuje na spravování vašich kontaktů a umožní vám mít všechny kontakty hezky přehledné a snadno vyhledatelné. PhoneBook vám bleskurychle vyhledá duplikované kontakty, umožní zálohu vašich kontaktů, skupinové zprávy a emaily, možnost filtrovat kontakty a převést oblíbené kontakty přímo do oznamovacího centra.

[appbox appstore id946741869 oldprice=“1,99€“]

Dnes nejčtenější

.