Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

The Girl Who Sold the World

Francer je dívka, která hledá naději od té doby, co se její svět naprosto zhroutil. Spojte se s ní prostřednictvím Skyler Messenger systému a buďte jejím záchranným lanem. Hra obsahuje unikátní audio imerzní systém, který přidává textový příběh. Push notifikace se objevují náhodně s dávkami efektů. Hra The Girl Who Sold the World obsahuje sedm kapitol, což vede ke spoustě dnům hraní!

[appbox appstore id1254026947 oldprice=“49Kč“]

Pickle Lines JR: Blue

Piczle Lines JR je zdravá zábava, do které se může zapojit naprosto celá rodina. Je to kolekce 100 logických hádanek, které vyžadují nakreslení čáry z jedné tečky do druhé. Každá tečka má číselnou hodnotu takovou, aby pasovala k té pravé, stejné. Postup se zdá jednoduchý, zvládnete to?

[appbox appstore id1119068014 oldprice=“25Kč“]

Daily Savant Social Politics

Plnohodnotná sociální síť, která se zcela věnuje politice. Členové mohou sledovat další členy nebo číst články, které publikují. Můžete sdílet debaty o současném politickém stavu pomocí svého profilu a udržet tak komunitu v obraze. Současné trendy zpráv jsou prezentovány stejně jako seznamy článků, rozdělených mezi názory, které mohou nebo nemusí souhlasit.

[appbox appstore id1204269084 oldprice=“25Kč“]

Heic Converter 2 JPG, PNG

Líbí se vám nový formát obrazu HEIC, ale chcete mít větší kontrolu nad tím, jak je převést na ten starý, jako je například JPG nebo PNG? To už bude nyní hračka, přichází Heic Converter 2 JPG, PNG. Tato aplikace dovede automaticky detekovat dané snímky a dokáže je převádět na jiné typy ve větším množství, což často ušetří spoustu času.

[appbox appstore id1328210965 oldprice=“49Kč“]

Grid9 – Photo Grid Editor

Grid9 je fotomontážní aplikace, se kterou můžete snadno rozdělit fotografii na 9 rozdílných snímků a sdílet je se svými přáteli, třeba pomocí 3×3 gridového alba. Můžete také vybrat různé tvary, náhodné fotografické filtry a přidat ke snímkům samolepky. Své výtvory lze importovat na sociální sítě nebo jen do vaší knihovny.

[appbox appstore id1385598160 oldprice=“25Kč“]

Data Monitor Pro – Control Data Usage in Real Time

Mějte pod kontrolou využívání dat v zařízení v reálném čase! Data Monitor Pro bude sledovat jako mobilní (4G, LTE, 3G, Edge, GPRS), tak WiFi služby. Ačkoli u domácí WiFi vás problémy čekat nemusí, při vysokém čerpání datových služeb operátora vám mohou na účtě odejít mohutné částky. Dbejte proto tyto údaje a vyzkoušejte tuto aplikaci!

[appbox appstore id711519804 oldprice=“49Kč“]

Internet Speed Pro – Mobile

Internet Speed Pro je IT nástroj pro určení rychlosti vašeho internetu. Pokud tedy máte v plánu stahování souborů, zkontrolujte si předtím, jestli na to vaše síť momentálně stačí, a nebo jestli budete muset počkat na pozdější hodiny. Tato jednoduchá, snadno použitelná aplikace určí konzistentní a přesnou rychlost internetu z libovolného místa!

[appbox appstore id730157901 oldprice=“49Kč“]

iphone_Water_fb

Dnes nejčtenější

.