Zavřít reklamu

Světoznámá konference WWDC již pomalu klepe na dveře a přípravy jsou proto v plném proudu. Akce by měla odstartovat již příští pondělí, tedy třetího června, a to v západním městě Spojených států, v kalifornském San Jose. Konference se konkrétně bude konat v McEnery Convention Center a jak je již každoročním zvykem, od úterý již dochází k výzdobě nejen celého areálu, ale i města jako takového.

Uniklé screenshoty z iOS 13:

Letošní Apple Worldwide Developers Conference bude pravděpodobně zasazena do takzvaného neonového stylu, který je již na první pohled patrný například z oficiální webové stránky, ze samotné pozvánky, z WWDC aplikace a taktéž na sociálních sítích. Produktový designér David Lewis Tomas zaslal našim zahraničním kolegům z 9to5Mac zajímavé fotografie, které ukazují proces výzdoby samotného města San Jose. Reklamu na nadcházející konferenci WWDC tam totiž nalezneme skutečně na každém kroku. Plakáty se vyskytují například na zastávkách městské hromadné dopravy, na veřejném osvětlení a v poslední řadě na samotné budově McEnery Convention Center. Na té je však hlavní banner zatím ve fázi příprav, avšak již nyní si můžeme všimnout zmiňovaných neonů.

San Jose se pečlivě připravuje na WWDC (9to5Mac):

Čeho se na konferenci letos dočkáme je prozatím nejasné. Samozřejmě každý jablíčkář očekává příchod nového operačního systému iOS 13, od kterého čekáme mimo dlouho opěvovaného Dark Modu i spoustu dalších novinek. Taktéž se již dlouhou dobu hovoří o takzvaném modulárním Macu Pro, jehož příchod je však stále nejasný.

apple-wwdc-2019-fb

Dnes nejčtenější

.