Zavřít reklamu

Aplikace TikTok se těší ve světě již řadu měsíců nebývalému úspěchu. Ten je pro její tvůrce – společnost ByteDance – zřejmě tak velkou motivací, že se i díky němu pouští do dalších odvážných projektů, kterými se chce ve světě prozradil. Vlastní streamovací službou, kterou chtějí v brzké době údajně spustit, však plnění jejich cílů nekončí – ba naopak. 

Koncept iPhonu SE s OLED displejem od okraje k okraji od Curved.de:

 

Podle zdrojů portálu Financial Times se společnost začala zabývat vývojem vlastního smartphonu, kterým by se ráda v budoucnu též prosadila na trhu s chytrými telefony. Kvůli jeho vývoji už dokonce koupila široké patentové portfolio technologií využitelných právě pro smartphony a najala spousty inženýrů, kteří by měli s jeho vývojem pomoci. 

V tuto chvíli není jasné, v čem přesně by měla novinka vynikat. Vzhledem k zaměření společnosti by to však mohla být výdrž baterie a především pak kvalitní fotoaparát a reproduktor pro maximální využívání TikToku i streamovací služby. Tyto aplikace budu samozřejmě v telefonu předinstalované, jak bývá u podobných pokusů zvykem. S takřka stoprocentní jistotou můžeme navíc říci i to, že ve smartphonu poběží systém Android. Ostatně, jiný životaschopný systém na trhu kromě iOS v tuto chvíli není. 

Kdy přesně novinka dorazí je v tuto chvíli ve hvězdách. Její vývoj je však podle všeho zatím v plenkách, takže se nedá příliš očekávat, že by to bylo už v následujících měsících. Tak či tak to však bude mít “TikTokPhone” na trhu se smarthphony více než složité. Konkurence je totiž obrovská a její fanouškovská základna ještě větší. Telefon tak může bez problému potkat stejný osud jako například model od Amazonu, který naprosto pohořel. Na druhou stranu, pokud nabídne něco, co milovníky TikTok zaujme a nenaleznou to u žádného jiného výrobce, přežití je klidně možné. Nechme se však překvapit. 

TikTok logo

Dnes nejčtenější

.