Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

Sago Mini Hat Maker

Sago Mini Hat Maker umožňuje vašemu dítěti hrát si na obchodníka. Přátelé z vaší společnosti budou vcházet do obchodu, kde budou požadovat vlastní klobouky. Na vašem dítěti poté je, aby ho doručilo. Mohou si vybrat více než 15 klasických tvarů a pak je upravovat vyřezáváním částí, přidáváním záplat a použitím několika barev a vzorů. Na konci procesu mohou udělat snímek svého výtvoru.

[appbox appstore id1250515718 oldprice=“79Kč“]

The Pocker Piano

Plně vybavený klavír, optimalizovaný pro všechny velikosti obrazovky. Nastavitelná šířka klíče, vlastní popisky, uložené nastavení pro každé spuštění. To vše a mnohem více nabízí skvělá aplikace The Pocker Piano.

[appbox appstore id1453992672 oldprice=“25Kč“]

dB meter

Tato aplikace je dobře kalibrovaným profesionálním nástrojem pro měření hluku. Měření si můžete uložit nebo obnovit maximální a průměrné maximum. Vlastní kalibraci můžete provést v nastavení.

[appbox appstore id1136677469 oldprice=“49Kč“]

New York Offline Map

Pokud se chystáte do New Yorku, ale ještě nemáte zařízený americký tafir, neriskujte tím, že nebudete schopni naleznout váš byt nebo práci. S aplikací New York Offline Map se neztratíte ani bez signálu! Pomocí Offline GPS trekování najde vaši pozici v reálném čase a vy tak dojdete tam, kam máte namířeno.

[appbox appstore id577105209 oldprice=“79Kč“]

AlphaBlur Image Effects

AplhaBlur Effects využívá neuronovou síť a umělou inteligenci pro inteligentní automatické rozdělené pozadí a objetů v popředí na vašich fotografiích a na pozadí dovede použít úžasné speciální efekty. Máte k dispozici mnoho vysoce kvalitních efektů, které lze použít snadno jedním kliknutím. Od zaostření, bokeh efektu, až po zkreslení turbulencí a mnoho dalšího.

[appbox appstore id1332031137 oldprice=“49Kč“]

Streaming Play Cast 4 Xbox One

Streaming Play Cast 4 nabízí senzační způsob zrcadlení obsahu na vašem iOS zařízení přímo do vašeho Xboxu. Už žádné kabely nebo redukce. Všechny funguje bezdrátově a naprosto skvěle. Vybraný obsah si tak budete moci užít na velké obrazovce třeba v obývacím pokoji.

[appbox appstore id1429398959 oldprice=“129Kč“]

Bingles Shapes

Zábavná vzdělávací puzzle hra, která pomůže naučit vaše dítě barvy, tvary a velikosti. Identifikace tvarů přispěje dítěti k tomu, aby od sebe rozlišovaly písmena a připravují je k potřebným dovednostem. Hra také pomáhá rozvíjet dětskou logiku a představivost, jemné motorické dovednosti a pozornost. Jednoduché, hravé a intuitivní rozhraní udrží vaše dítě zapojené a veselé!

[appbox appstore id1390361590 oldprice=“99Kč“]

iWant FlexiGlass sklo iPhone X FB

Dnes nejčtenější

.