Zavřít reklamu

83. mistrovství světa v ledním hokeji začíná pomalu nabírat na obrátkách. Tři hrací dny jsou totiž již zdárně za námi a před námi den čtvrtý, který rozhodne o tom, zda bude nálada v táboře českých fanoušků stále vynikající, či naopak nadšení mírně opadne. Odpoledne nás totiž čeká bitva se sbornou, v jejímž dresu se objeví řada hvězd v čele s Alexem Ovečkinem. Hokej si však nemusíte užívat jen v přímých přenosech či záznamech zápasů, ale i jako mobilní hru na svém iPhonu či iPadu. V App Storu totiž pár povedených hokejových kousků naleznete také. Kvalit konzolového NHL sice bohužel nedosahují, zabavit ale rozhodně zvládnou. 

Hockey Nations 18

Jedná se o titul, který rozhodně stojí za vyzkoušení. Vývojářům se v něm totiž podařila skloubit vcelku povedená grafika spolu s dobrou ovladatelností a umělou inteligencí, která vám bude přidělávat v případě protihráčů vrásky na čele, ale v případě spoluhárů vám naopak mnohdy pomůže při vytváření super akcí ideálním najetím do potřebného prostoru před brankou. Hra navíc nabízí spoustu různých režimů a týmů, díky čemu zkrátka nebude nudit. Zamrzí však mikrotransakce, které jsou čas od času pro plynulost hry či vychutnání si určitého režimu potřeba. 

[appbox appstore id1332667372]

Hockey All Stars

Za povedený titul lze označit i Hockey All Stars, který nabízí alespoň dle mého názoru o chlup lepší ovladatelnost než výše zmíněný Hockey Nations 18. Po grafické stránce jsou pak tyto hry zhruba srovnatelné, což ale rozhodně není špatně. Grafiky konzolového NHL 19 sice nedosahují, nebál bych se je však srovnat třeba s NHL 09, které na počítačích rozhodně zle nevypadá. Zřejmě nejzajímavějším prvkem této hry je budování vlastního týmu a jeho rozvíjení, které lze též urychlit mikrotransakcemi. 

[appbox appstore id1437616335 ]

Stickman Ice Hockey

Pokud nelpíte na realistické grafice, je fajn hokejovou volbou Stickman Ice Hockey. Hrát budete za černé panáčky, kteří se mezi sebou rozlišují pouze barevnými dresy, avšak stejně jako jejich lidské předlohy jdou do všeho skutečně naplno. I tato hra nabízí spoustu herních módů a týmů, za které si můžete zahrát. Osobně mi navíc přijde, že v porovnání s Hocky Nations 18 a Hockey All Stars spotřebovává baterii nejméně. Hra je ke stažení zdarma, přičemž k jejímu plnému odemčení veškerých vychytávek si budete muset připravit “jen” 49 korun. 

[appbox appstore id932315244 ]

Puppet Ice Hockey

Od klasického hokeje přejděme nyní k něčemu o poznání šílenějšímu. V Puppet Ice Hockey se totiž postavíte jen jednomu soupeři, zato s velkou hlavou a malou brankou, do které se budete snažit za každou cenu dostat puk. Ale pozor, o totéž se bude snažit i váš soupeř, takže bude potřeba vsadit na správnou taktiku a po hřišti se pohybovat opravdu svižně. Za mě opravdu zábavná hra, která vás i přes svou jednoduchost dokáže na dlouhé minuty či desítky minut zabavit. A pozor – vývojář, který za touto hrou stojí, má na svědomí i typově stejný tenis a fotbálek. 

[appbox appstore id949895553]

Hockey Fight Lite 

Poslední hrou s hokejovou tématikou potěšíme především všechny milovníky bitek. Právě těch si totiž v Hockey Fight Lite užijete dosyta. Hlavní cíl je naprosto jednoduchý – shodit rukavice a svého soka zbít tak, že si to bude pamatovat minimálně do dalšího updatu této aplikace. Grafikou sice připomíná tato hra retro kousky z konce minulého století, hratelností se ale může rovnat skoro i s UFC. 

[appbox appstore id447801378 ]

hokejove hry fb

Dnes nejčtenější

.