Zavřít reklamu

Již zítra začíná mistrovství světa v ledním hokeji. Kromě všudypřítomné sportovní nálady se český národ před téměř klasickým vypadnutím ve čtvrtfinále opět promění v 10 milionů hokejových trenérů a expertů. Pokud tento hokejový svátek obzvláště prožíváte, třeba si budete chtít zahrát i nějakou hru na iPhonu či iPadu. Pravdou je, že se jedná skutečně o jednodušší tituly, ale potěšit oko nenáročného hráče dokáží i tak. Ty nejlepší naleznete pod tímto odstavcem.

Hockey All Stars

Máte-li rádi budování vlastního týmu, je tato hra pro vás jako dělaná. Je tedy třeba uvést, že se nejedná v tomto směru o žádný zázrak, nicméně hra nabízí líbivou grafiku a intuitivní ovládání. Rozhodně stojí za vyzkoušení.

Hru Hockey All Stars můžete stáhnout zde

Hockey Nations 18

Další povedený kousek, jenž je po grafické stránce srovnatelný z výše uvedenou hrou. Prim zde hraje umělá inteligence, která vám rozhodně nedá nic zadarmo. Na druhou stranu je třeba říct, že jakmile se osvojíte prvky ovládání, dokážete vytvářet s vašim týmem perfektní akce.

Hru Hockey Nations můžete stáhnout zde

Puppet Ice Hockey

Rovnou je nutné říct, že se nejedná o typickou hokejovou hru. Hrajete zde proti jedinému soupeři a dle grafického vzezření hry je na první pohled jasné, že účelem je legrace. Hrajete totiž za velkou hlavu a vašim úkolem je dostat puk do brány soupeře, a to jakýmkoli způsobem.

Hru Puppet Ice Hockey stáhnete zde

Stickman Ice Hockey

Hokejová hra, která si nepotrpí na realistickou grafiku. Hrát totiž budete pouze za černé panáčky. Nicméně hra nabízí pořádnou porci zábavy, a to především díky mnoha herním módům. Ke stažení je zdarma, nicméně odemknutí všech možností je za poplatek.

Hru Stickman Ice Hockey stáhnete zde

Ice Hockey Shootout

Jedná se zřejmě o nejjednodušší hru v seznam, nicméně i ta dokáže zabavit. Jako hráč budete postaveni před brankáře a vašim swipnutím musíte namířit puk tak, abyste dali gól. Máte na to 10 střel a jste odměňováni body. Čím hezčí gól, tím více bodů.

Hru Ice Hockey Shootout stáhnete zde

Dnes nejčtenější

.